Bihari hímzések

" Mert aki a hímzést megszereti, az öltések, a színes fonalak nélkül egyetlen napját sem tudja már elképzelni."

 

Hupikék  a  kalocsai. 

 

Pár hiba amit ne kövess el...

ha kalocsait, matyót stb. hímzel vagy tervezel vásárolni

 

Rendszeresen bújom a netet és figyelem mások mit és hogy hímeznek. Tanulok is ezekből és ha lehet javítok , ugyanis azt vettem észre hogy egyesek úgy vágnak bele a hímzésbe hogy nem is olvasnak utánna hogy egyáltalán mit hímeznek. Hagyján hogy keverik a kalocsait a matyóval ez már csak kishibának számít . 

Írtó sok helyen látom azt hogy ki írják hogy vállalkozás aztán a működés /fennállás két éve alatt vagyis amióta nagyjából divat lett a kalocsai addig tartott a lendület hogy Nicole Kidman, F1 hímzésmintás  dizájner ruhák ésatöbbi....  nincs kitartás. de ha már az nincs akkor oda minden. 

" Olvass... tájékozódj.  Fogalmak ismerete alapvető. Mi az hogy Ó-kalocsai és mi a modern, mi az hogy szomorú pamukos és persze hogy egyáltalán mely színekkel kellene hímezni a bimbót a szárakat ... mert szép szín a lila de amikor az lila ami már hetven éve piros és az fekete ami hetven éve zöld akkor az nem kalocsai . az fantázia ." 

Bántó tud lenni hogy ha saját hímzést reklámoz Jucika akkor miért katalógus fotókat tölt fel kalocsais vécépapírról meg tejesflakonról. Tegye fel a saját munkáját amire hát vagy büszke vagy nem.  

Sok más helyen amatőr baki már a legelején hogy kiírja hogy kistáska 3000,-  a nagy meg hatezer.  Ilyenkor a többség odanyom egy lájkot mert hát az unokahúgom hímez .  És itt a vég.  Ez üzlet . Kérdezik az árat és Ő üzenetben válaszol???  ha a szolgáltatás -legyen az bármilyen minőségü- kikerül akkor az ár is publikus gondolná az ember  de nem.. közel sem ilyenkor meglepetésként érhet az ár . Ezt nem szabad . Inkább legyen a rendeléskor az egyeztetés után egy körülbelüli költség amit tud az ember mondani mert igenis a pénz számít és ne is várja senki hogy látatlanban bárki bármit rendelni fog pláne ha a minőség se túl klassz. 

Ha vásárlóként keresel hímzőt akkor ne tévesszen meg a sok lájk. Rengeteg olyat látok akinek hatszáz lájkja van - anno indított egy lájkolós játékot ...-  aztán olyat hímez hogy egy hatodikos is szebbet tudna.  - ezeket a "hímzés" és a "kalocsai" neveket ötvöző és ezeket variáló fb-os profilokon  és apródos hírdetésekben - lásd lent a második részt-  lehet tucatjával látni és itt vannak a fekete lila hupikék rózsák is -  volt egy ötlet ami mögött nincs tudás, ismeretanyag csak a logika hogy kaptam a nagyitól fonalat aztán kéne vele kezdeni valamit.  hát  szuper...  

Tárgyilagosság:  adj nevet a vállalkozásodnak mert az amit Te gondolsz róla hogy na kábé ezt szeretném csinálni és remélem lesz valaki aki fizet majd érte az nem egyenlő azzal hogy milyen a megítélésed ha elolvassák a neved az végső soron Te vagy. Ezek hogy kalocsai hímzés bármire.. egyéb hímzések, kalocsai szépségek... pffff.  és aztán nincs koncepció hogy mivel is áll ki az emberek elé hanem full tobzódás mert kipróbáltam a cipőre hímzést , á nehéz, aztán a pólóra hímzést húha rugalmas , na hímzek akkor a férjem munkaruhájára az úgyis ingyen van ... fantasztikus ötletek egytől egyig kár hogy amint az ember meglátja rájön szinte azonnal hogy mi az amit biztos hogy nem akar magán látni.  

a drukkolás - kirajzolt minta hiánya szüli a következő óriási hibát .  vagy nem volt drukkolás és kirajzolás vagy egész egyszerüen egyeseknek már a szárak kihímzése is kivitelezhetetlen - ökörhugyozás szerü szárak- illetve a két kirajzolt -drukkolt- minta közti hímzéssel való kitöltése is problémát okoz.  Ezesetben vagy egy lámpa és egy izzó megvétele lenne feltétel vagy  esetleg elötte gyakorolni keveset.

 

első hímzésed elkészült ?  klassz. tedd be a szekrénybe mutasd meg a nagyinak és felejtsd el.  A netre nem teszünk fel ilyen kísérleti stádiumban levő meg " első munkám" megnevezésü hímzéseket.  

ha nincs fényképezőgéped hát szerezz egyet mert a mobillal töltögetett kertbe füre leterített nadrágok nem túl esztétikusak . Azt se javaslom hogy bárki megkérje a szomszédlányt hogy vegye fel amit kihímeztél aztán fej nélküli homályos távoli képpel gyüjts lájkokat és ösztönözz megosztásra . Ezzel kb a közeli rokonság hozható lázba ellenben a magasfokon történő égés nem kizárt . Nemrég láttam egy megyei hírdető oldalon egy roma férfit amin a sufniban  próbál pózolni  (nem sikerült! )  egy kalocsainak mondott farmerban mellette hót retek álló seprünyél meg ótvar szekrények.  ... na nemár.  Persze mindenki úgy járatja le magát ahogy akarja de így nem várjuk a vevőt ugye?  

 

 Remélem mindenki megtalálja a számítását ebben az üzletben akármelyik oldalán is áll a tűnek.  Mert ez üzlet , és nem játék .

Ez a kultúránk,   ez az örökségünk.  Legyünk rá büszkék. 

 

  2. RÉSZ 

Megrendült bizalom....

(ezért félnek az emberek bármit is rendelni. ...)

 

 

Ezeket találtam az apródon...

1.

http://aprod.hu/hirdetes/kezi-kalocsai-himzes-hobby-szinten-ID1BD4b.html#4ab4f6f146

hát ez tényleg hobbi szint. én spec nem kérkednék vele.

 

2.

http://aprod.hu/hirdetes/noi-kalocsai-mintas-nyari-ruha-elado-ID1m8wd.html#b9e996e453

tejóég....gáz ez kérem úgy ahogy van. 

MÉG A KIS LILA VIRÁGOKNÁL SE TALÁLTA EL AZT HOGY LEGALÁBB EGYFORMÁK LEGYENEK HOL LILA HOL KÉK.... MINDHÁROM MÁSHOGY VAN HÍMEZVE .

 

3. 

http://aprod.hu/hirdetes/keres-keres-kezi-kalocsai-himzesi-munkat-keresek-ID13DJf.html#43bfafe625

Az a magyarázkodás amit szerintem senkise ért  mert tök felesleges a kutyát nem érdekli . A képek minőségét meg inkább hagyjuk... 

sajnos van még!  

4.  jófogásról: 

http://www.jofogas.hu/hajdu_bihar/Kalocsai_szemuvegtarto_kezi_himzessel_13982771.htm

Neki ezek szerint nem tünt fel de onnan középről hiányzik egy virág....plusz cirmossal van hímezve.  ( az azért jó hír hogy felrakott többet is amiket sikerült befejezni) 

5.

ww.jofogas.hu/borsod_abauj_zemplen/Kalocsai_mintas_teritok_7_13868280.htm

közel sem autentikus a szín, és az a pelenkaöltés a szélén.... anyám.

 

 6. http://www.jofogas.hu/hajdu_bihar/Fulbevalo_egyedi_kalocsai_himzett_13662143.htm

nem ártott volna ha egyformára sikerül amiből kettő van ilyen közel egymáshoz, de mondhatnám úgy is hogy szimplán ronda.

 7.

http://www.jofogas.hu/pest/Kalocsai_kezzel_himzett_terito_2_db_13454094.htm

nem hiszem el  hogy szétvágta... pedig de. 

 

8.

 http://www.jofogas.hu/budapest/Kalocsai_attetszo_kezi_terito_75X30_cm_13427751.htm

azt se tudja mit árul:  áttetsző muhaha 

 

http://olx.hu/hirdetes/telefontok-himzett-kalocsai-szeru-egyedi-IDCTct.html#cf45b3093f

Kalocsai szerü ??????????  

 

és a végére... 

9.http://www.jofogas.hu/borsod_abauj_zemplen/Gyonyoru__kezzel_festett_kalocsai_mintas_kepeslap_13693256.htm

nyolcszáz forintos képeslap?????   
Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg!

KIEMELT, REKLÁMMENTES OLDALAK

1. Nyaralás a Balatonnál!

► Olcsó, de színvonalas szálláshely Fonyódon!

balatonnyaralas.hupont.hu

2. TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPEST

► SZŐNYEGTISZTÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS, KÁRPITTISZTÍTÓGÉP BÉRLÉS BUDAPEST. KAUCIÓ NINCS. INGYENES HÁZHOSSZÁLLÍTÁS AZ EGÉSZ VÁROSBAN.

budapestigepkolcsonzo.hupont.hu

3. Bútor, bútorfestés, gyermekbútor, konyhabútor, egyedi bútor, stb.

► Olcsó bútorlap, bútorasztalos - bútorkészítés, szekrény - modern asztalok, fafaragás, beépített bútor ára, használt faipari gépek.

butor-lap.hupont.hu

4. Bevételnövelés a KKV szektorban - Kasza Tamás

► Miért nincs elég bevétel a kkv szektorban az értékesítésből? Kasza Tamás elmondja bevétel növelő tippjeit, amiket több, mint 400 kkv sikeresen használ már. Legyen ÖN a következő!

bevetelnoveles.hupont.hu

5. GÉPEM KFT-BONTÓKALAPÁCS javítás eladás-BONTÓTÜSKE gyártása. Gépkölcsönző.

► Hidraulikus bontókalapács, légkalapács, törőfej javítás, eladás, forgalmazás, alkatrészek gyártása, beszerzése, bontótüske gyártás, gépkölcsönző

bontokalapacsjavitas.hupont.hu

6. Biatorbágy eladó lakás | Lakás eladó Biatorbágy lakóparkban

► Biatorbágy Lakás Eladó | Új építésű szuper lakás 61 nm + 55nm saját kert

biatorbagy-elado-lakas.hupont.hu

LEGLÁTOGATOTTABB OLDALAK (MAI).

HuPont hirdetési rendszer

1. + Dr. Nem Doktor +

► Dr? Az itt lévő dr-ok jogosultak dr-ként a dr előtag használatára. A doktorokban, tanácsaikban megbízunk. De ön doktor? Nem vagyok Dr. De ettől még tudhatok. Tőlük tanulok 2011 óta. Dr...

dr-nem-doktor.hupont.hu

2. Angol nyelvkönyv - azoknak akik szeretnének IGAZÁN jól angolul!

► Sokszor belefogtál már az angol nyelv megtanulásába, de mindig elakadtál? Megvan a megoldás! Ez a nyelvkönyv meg tud tanítani angolul.

angol-nyelvkonyv.hupont.hu

3. Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább.

► "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még akkor sem, ha nincs benne semmi különös. Én én magam vagyok, és ez több annál, amit néhányan elmondhatnak magukról."

mindigvantovabb.hupont.hu

4. !!! Csak Hírességek !!!

► Ezen az oldalon csak hírességek találhatók! Jó szórakozást az oldal nézegetéséhez! :)

csakhiressegek.hupont.hu

5. lomtalanitasok.hupont.hu

► LOMTALANÍTÁS 06-20-9185-907 AZONNAL KÖLTÖZTETÉS Budapest I.II.III.IV.VIII.IX.X.XI.XII.XIII.XIV.XV.XVI.XVII.XVIII.XIX.XX.XXI.XXII.XXIII.ÉRD GÖD KEREPES ŐRBOTTYÁN PILISCSABA RÁCKEVE SŰLYSÁP SZÁZHALOMBATTA SZIGETSZENTMIKLÓS TÖKÖL VÁC BÚTOR SZÁLLÍTÁS

lomtalanitasok.hupont.hu

6. Naked Light

► Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.

sajatidezetek.hupont.hu

7. Festett címergyűjtemény - Painted coat of arms collection

► Magyar történelmi-, település-, családi címerek, üvegfestmények.

festettcimerek.hupont.hu

8. RE - FLEXI - OK

► "Ágyúval verébre?!"

reflexiok.hupont.hu

9. Névnapi verses köszöntők, képeslapok - Pál Júlia tollából

► Különleges, verses névnapi köszöntők, képeslapok, nevek jellemzése, jelentése, saját versek

nevnapikoszontok.hupont.hu

10. ___ KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !!!

► A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ, BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK.

kerites.hupont.hu

11. Vattacukor gépek! Pavilon Sátor Rendezvény Garázs Vendéglátó Sátor

► PAVILON SÁTOR, PONYVAGARÁZS, SÁTORGARÁZS, GARÁZS, SÖRSÁTOR, PIACI SÁTOR, RENDEZVÉNYSÁTOR. GÁZ/12V - 220V ELEKTORMOS VATTACUKOR GÉP, ÉS 220V POP-CORN GÉP

pavilon.hupont.hu

12. MaTi-CaR Alkatrészek - AUTÓALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON...

► Új, utángyártott alkatrészek kedvező áron Miskolcon. AUDI, BMW, CITROEN, CHEVROET, DAEWOO, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, KIA, MAZDA, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SKODA, VW alkatrészek! Szinte minden autóhoz alkatrészek elérhető áron..

maticar-alkatreszek.hupont.hu

13. MINDEN AMI FINOM:)))

► Ételek, édes sütemények, sós sütik.

mindmegeszem.hupont.hu

14. Sóder árak, sóder szállítás Budapest

► Sóder árak, sóder szállítás Budapest és környéke +36 21 300 7129 akár 1 m3 olcsó sóder!

soderarak.hupont.hu

15. MERCEDES alkatrészek elérhető áron a MaTi-CaR Alkatrészeknél Miskolcon

► Mercedes (A-, B-, C-, E-, G-, M-, S-,Citan,V-class, Sprinter, Vito) gyári- és utángyártott alkatrészek széles választéka

mercedes-alkatreszek.hupont.hu

16. FŰTŐMOTOR-ELLENÁLLÁS-FŰTŐRADIÁTOR - MaTi-CaR Alkatrészek Miskolcon...

► Audi BMW Chevrolet Citroen Dacia Daewoo Fiat Ford Honda Hyundai Isuzu Iveco Kia Lanci Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Renault Saab Seat Skoda Suzuki Toyota Volvo VW fűtőmotor előtét ellenállás, fűtőradiátor, fűtőventillátor

futomotorelotetellenallas.hupont.hu

17. HÁRMASHATÁRHEGYI SPORTREPÜLÉSÉRT ALAPÍTVÁNY

► A sportrepülők és egyesületeik érdekvédelmi szervezete. Közhasznú szervezet. Alapítva 1990-ben.

harmashatarhegy.hupont.hu

18. Igényes borovi fenyőbútor a legolcsóbban! +36/70-329-4217

► A ház minden zugát otthonná varázsoljuk! Hálószoba, nappali, étkező, gyerekbútor, előszoba fal, íróasztal, polc, nekünk nem okoz gondot!

borovibutor.hupont.hu

19. NAPCSILLAG

► HÍREK, ÖSSZEESKÜVÉSEK, FILMMOZAIK, STB.

napcsillag.hupont.hu

20. Egyedi konyhabútor készítés Budapesten +36 70 243 9439

► Egyedi konyhabútor készítést vállal Budapesten Fogas Zoltán asztalos mester +36 70 243 9439. Akció: modern konyhabútor, elemes konyhaszekrény

egyedikonyhabutorkeszites.hupont.hu

21. Minden ami szórakozás! Sztárok, sorozatok, filmek, képek, viccek, idézetek

► INTERNETES PÉNZKERESÉSI LEHETŐSÉGEK!!! Egy klikkelést megér!

minden-ami-szorakozas.hupont.hu

22. A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PÁRT

► Győzni fogunk, mert olyan elképzelést képviselünk, amely egy közös céllá alakul át, ezért elpusztíthatatlan, valamint visszaadja az emberek önbecsülését, magabiztosságát és az önmegvalósítás reményét, társadalmi osztályoktól függetlenül. Kásler Árpád

ahazanemeladomozgalom.hupont.hu

23. Álomfejtés

► Az embereket ősidők óta foglalkoztatják álmaik.Honnan erednek ezek a múló misztikus képsorok?Vajon mit jelentenek? Itt megtalálod a válaszokat,és az álomszótár segít az álom megfejtésében.

alomfejtes.hupont.hu

24. ~Anime~

► Ebben a menüpontban megtalálható az összes anime, köztük kiemelve azok, amik a jobb oldali sávban már szerepelnek!

naruto-khun.hupont.hu

25. MaTi-CaR ALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► Új, utángyártott, és gyári alkatrészek elérhető áron Miskolcon. Minden autótípushoz: ALFA/AUDI/BMW/CITROEN/CHEVROLET/DAEWOO/FIAT/FORD/HONDA/KIA/LANCIA/LEXUS/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/PEUGEOT/RENAULT/SAAB/SEAT/SKODA/VW alkatrészek elérhető áron..

alkatreszekmindenautohoz.hupont.hu

26. Finom ízek varázsa

► Sütemények és ételreceptek saját gyűjteménye

ki-suti.hupont.hu

27. Zsilippa - kreativitás és tudatosodás

► Önmagunk vállalása, függetlenül az elvárásoktól. - TITELLA honlapja - Független amatőr művészet, és tudatosság.

zsilippa.hupont.hu

28. Ingyenes driver-ek letöltése egy helyen!

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

driver.hupont.hu

29. ~ Smink és ami hozzá tartozik ~

► Tesztek, trükkök, minden ami kell!

sminktesztneked.hupont.hu

30. Naposcsibe, napos gyöngyös eladó, csirke, házi csibe a vésztői keltetőből

► Üdvözlöm a Vésztői Baromfiudvar Családi Gazdaság oldalán, ajánlatunk: hagyományos háztáji fajták, farm fajtaváltozatok, vörös, sárga, tarka, kendermagos, kopasznyakú, tojó és vörös húshibrid naposcsibe rendelhető

csibekelteto.hupont.hu

31. PlayHardGoPro Klánoldal

► avagy NIGHTFALL krémje

playhardgopro.hupont.hu

32. EUGEN

► A TISZAMENTE KULTÚRÁLIS, KÖZÉRDEKŰ MONITORA - Kulturni, javni monitor Potiskog regiona

eugen.hupont.hu

33. Üdv a sztárok Világában!

► Ez a Honlap a sztárokról szól!!Szereted a Sztárokat?,ha igen akkor itt a helyed!!Egy kis Twlilghtot is bele teszek!!

staarok.hupont.hu

34. TÓTH KÁROLY CARL-MUSIC (CARLOS) ZENÉSZ, TERMÉSZETSZERETŐ

► VÁLLALOM Lakodalmak, Bálok, Búcsúk, Céges partik, Családi rendezvények, Falunapok hangosítását is, Jótékonysági rendezvények ZENÉLÉSÉT!!

carlos-zene.hupont.hu

35. Lakatos Budapest

► 40 éves tapasztalattal rendelkező lakatos Budapest területén és környékén vállalja kerítések, kapuk, korlátok, tetőszerkezetek elkészítését 06 30 768-3454; kovacsoltvaskerites@yahoo.com

lakatosbudapest.hupont.hu

36. i d é z e t e k *_*

► ... Örüllök h. Erre az oldalra Kattintottál! (: Ha idézeteket keresel vagy verset ha csak jól szeretnél szórakozni, akkor jó helyen jársz! (: Kellemes időtöltést, és gyere vissza máskor is! (: puszii♥

szomruidezetek.hupont.hu

37. BÉNYEI FOGADÓ panzió és étterem

► A Bényei Fogadó Tokaj Hegyalján,Észak-magyarország egyik legrégebbi,kádármesterségéről és borairól híres településén Erdőbényén található. Tel:06-20-3608656 E-mail:benyeifogado1@gmail.com

benyeifogado.hupont.hu

38. Horgásznapló

► Itt minden halfajta és sok-sok praktika és érdekes dolog a halakról a horgászatról!

horgasznaplo.hupont.hu

39. Angyali menedék

► Angyali vezetés a megfáradt és beteg lelkeknek

archangelgabriel.hupont.hu

40. GOMBACSÍSZÁR

► Minden gomba ehető egyszer, de valamelyik valóban csak egyszer!!! Túrázók, természetjárók, és gombázók oldala, és mindenkié aki szereti a természetet! Engedje meg, hogy bevezessem a "viláGOMBA"! (2009)

gombacsiszar.hupont.hu

41. Es-szEncIa A dolgok lényegének a feltárása , a mai kor emberének szemével.

► Amit ma meg (ehet ,tehet,vehet,ismerhet) sz,- ne halaszd holnapra!

es-szencia.hupont.hu

42. Nagy;és kis macskafélék

► HA ÉRDEKELNEK A MACSKÁK AKKOR ITT A HELYED!!!

jankamarci.hupont.hu

43. ··{¤}·{¤}·{¤} noncsy {¤}·{¤}·{¤}··

► Szia mindenkinek ! :D Itt megtalálhatsz minden szépet, jót, amit csak keresel...az oldalt mindennap szerkeztem, ezért mindig új dolgok várnak téged ! Szóval ne sajnáld az időt és gyere mindennap!

noncsy.hupont.hu

44. Bio vetőmagok saját kertemből

► Teremtés Könyve 1/29. „Nézzétek, nektek adok minden növényt az egész földön, amely magot terem és minden fát, amely magot rejtő gyümölcsöt érlel, hogy táplálékotok legyen".

biovetomag.hupont.hu

45. Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

► Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

jellem-ismeret.hupont.hu

46. Igényes borovi fenyő bútor olcsón! +36/70-329-4217

► A ház minden zugát otthonná varázsoljuk! Hálószoba nappali étkező gyerekbútor előszoba fal íróasztal polc nekünk nem okoz gondot!

borovifenyobutor.hupont.hu

47. Dr Svajda Bernadett - Bőrgyógyász (Székesfehérvár)

► BŐRGYÓGYÁSZAT, KOZMETOLÓGIA, NEMI GYÓGYÁSZAT, BŐRRÁK MEGELŐZÉS, ORVOSI LÉZERCENTRUM

borgyogyasz.hupont.hu

48. A földrajz

► .

foldrajzkrisz.hupont.hu

49. MaTi-CaR Alkatrész- Koreai és Japán autóalkatrészek elérhető áron Miskolcon

► Gyári-, utángyártott Koreai és Japán alkatrészek elérhető áron Miskolcon! CHEVROLET/DAEWOO/HONDA/HYUNDAI/ISUZU/INFINTI/KIA/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/TOYOTA

japanautoalkatresz.hupont.hu

50. Füstcső, kályhacső, hődob, hőfokozó, kiegészítők.

► Drága a villany vagy gázfűtés? most váltson kandallóra, Kályhára, sparheltra

fjs.hupont.hu

51. Munkatársakat, partnereket valamint üzlettársakat keresek 10 országban

► Október 12-én nyitotta meg Budapesten a Fashion Europe Net cég a FE.N Jeans lerakatát Magyarországon. Minden megyéböl keresek partnereket.

designerjeans.hupont.hu

52. ÜDVÖZÖL DEBRECEN A CÍVIS VÁROS

► Debrecen története, Egyetemek, D.Református Kollégium, Déri Múzeum, közművelődés, közigazgatás, kultúrális élet, turizmus, szórakozás, Hortobágy, egyéb érdekességek

debrecen.hupont.hu

53. Villanyszerelés Javítás Kecskemét 06/30/9388145

► Családi házak,lakások,üzletek villanyszerelése régi hálózatfelújítása

csovill.hupont.hu

54. Fiat Coupe Alkatrészek,Fiat Bravo Alkatrészek,Fiat Brava Alkatrészek!!

► Alfa Romeo 156 Bontás,Alfa Romeo 166 Bontás,Fiat Coupe bontás,Fiat Bravo bontás,Fiat Brava bontás,Fiat Marea bontás E-mail.: BILA.1982@GMAIL.COM +36/20/579-5965 WEB:http://fiatbravoalkatresz.hupont.hu

fiatbravoalkatresz.hupont.hu

55. ARION 2012

► IRODALOM KÖLTÉSZET NOVELLA MŰFORDÍTÁS

thepoet.hupont.hu

56. Sмιℓєчқ

► Itt mindendt megtalálsz:) ami Sмιℓєчқ-al kappcsolatos(=

zizy.hupont.hu

57. Bakugan 1 játék 1 célért 2 világban

► Újfehértói Bakugán klán weblapja

bakuganklan.hupont.hu

58. Проект "ЭКО-ТРАВЫ"

► Сайт возможно многим поможет открыть своё дело или приумножить имеющийся капитал. Проект "Эко-травы" может оказать для этого свою креативную и иную помощь.

eco-travy.hupont.hu

59. csak csajoknak!! εїз

► divat,állatok, sztárok,képek.stb...... itt minden van ami egy lányt érdekelhet

csajszik-figyelem.hupont.hu

60. Szélvédőjavítás, szélvédő javítás Budapest

► Szélvédő javítás Budapest és szélvédő csere 06 70 602 6000, akár 8000 Ft-tól, helyszíni kőfelverődés javítás hétvégén is!

szelvedojavitasa.hupont.hu

61. Kasza Tamás, Lezárás Specialista Oldala

► Ha már értékesítesz, akkor keress vele pénzt is, ismerd meg a lezárás lépéseit: www.lezarasspecialista.hu

lezarasspecialista.hupont.hu

62. *®*´¯`*.¸¸.*´¯`*Minden ami humoros és huuu""rémes:P" *´¯`*.¸¸.*´¯`*

► Remélem, elnyeri tetszéseteket az oldal! .nem is rabolom tovább az időtöket. Jó szórakozást!♥

fantasiaworld.hupont.hu

63. Petróleumfőzők és Lámpák

► Régi kempingfőzők és Petróleumlámpák otthona.

petrofor.hupont.hu

64. Széki Kapusi István hivatalos honlapja

► Erdély, a Mezőség, szülőfalum Szék. Varázslatos mesevilág, ma is élő hagyományok kifogyhatatlan forrása, drága szülőföldem.

kapusi.hupont.hu

65. PACIKISOKOS

► Lótenyésztők lapja

foreverhorses.hupont.hu

66. SÚLYEMELÉS

► Borsodban

borsodsulyemeles.hupont.hu

67. Here the elclassico what it is possible to know !

► Here Barcelona Fc from a team's and Real Madrid's team it is possible to know about the players though in it!

elclassico.hupont.hu

68. Borostyán Kulcsosház és Marcipán Fagyizó

► Családias hangulatú nyaralóház fürdődézsával a Bükk-hegység lábánál,Dédestapolcsányban a Lázbérci víztározó mellett!Ideális családoknak baráti társaságoknak.

borostyankulcsoshaz.hupont.hu

69. Lányok oldala

► Ezen az oldalon találhatsz mindent ami szükséges vagyis rengeteg mindent :zene.képek,köny,viccek,idézetek.........................................................

girlsvorever.hupont.hu

70. D E K O R festés F A L R A

► Kuppis Enikő vagyok, grafikus, dekoratőr. Megszállottan keresem az üres felületű falakat.

designfal.hupont.hu

71. HOMOKMÉGY KODOKAN JUDO SPORTEGYESÜLET

► Aki szeretné támogatni az adója 1%-val a Homokmégyi Judokákat, egyesületünk felé megteheti Adószám: 18596148-1-03, Bankszámlaszám: Fókusz Takarékszövetkezet 51400037-10005178

homokmegyjudo.hupont.hu

72. Dr. Estók Bertalanné Olivia honlapja

► Élményeim...

esolivia.hupont.hu

73. Idézetek

► Az idézet kifejezi az összes érzésed. Néha sírásra, néha nevetésre késztet.

foreveridezetek.hupont.hu

74. Hegedűs Péter hobby tenyésztő honlapja

► A madárvilág bohócai...

borsodipapagajok.hupont.hu

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 12
Tegnapi: 13
Heti: 125
Havi: 357
Össz.: 346 910

Látogatottság növelés
Oldal: Hupikék a kalocsai
Bihari hímzések - © 2008 - 2024 - biharihimzes.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »