Bihari hímzések

" Mert aki a hímzést megszereti, az öltések, a színes fonalak nélkül egyetlen napját sem tudja már elképzelni."De az eszemet neeem  

Naponta halljuk.  A hírdetésfeladás  manapság már olyan hétköznapi tevékenységgé vált akár a levegővétel , de ahogy arra  van képed hozzá c. blogbejegyzésben már kitértem nem mindegy hogyan hírdetünk. 

A két nagy versenytárs az ami lefedi a hírdetések piacát és nemcsak akkor kattinthatunk ezekre az oldalakra ha el akarjuk adni a bringát meg a lámpát hanem akkor is sajnos ha egy jót akarunk nevetni.  Rengeteg az olyan hírdetés ami szánnivaló és hogy elkerüljük ezeket a hibákat nézzük meg min lehet  alaposan elcsúszni. 

jofogas_zsozso.jpg

Nyerő szlogen, fülbemászó dallam reklám állatka . nyerő a jófogás. 

 

aprod_1.jpg

az Apród apródja  OLX-szé válásukon fél magyarország gondolkodik de ők talpon maradtak bár nevük már mindenkinek apród marad kb. mint anno a Westel - T-online-ná válásakor vagy a Pannon GSM -  telenor-rá válása idején.   kell egy idő...  

Hírdetés feladás  aranyszabályai :

 fénykép a lelke mindennek 

A hírdetés semmit se ér kép nélkül  így legyen első lépésben a legfontosabb hogy éles, jó minőségü képet készítsünk lehetőleg digitális minőségben minél inkább a tárgyra fókuszálva .  a tárgyakat természetes közegébe helyezzük el, nincs is annál ingerkeltőbb amikor a cipőket a konyhaasztalra, a gyerekruhákat pedig a kanapéra terítik le.   Mintás  hátteret próbáljuk meg kikerülni.  az hogy nem használunk katalógus fotót már kezd egyértelmü lenni de sokan nem tesznek fel egyáltalán képet ami alaphibának számít.  szintén rutin hibának számít hogy sokan adnak fel szolgáltatásról hírdetést fénykép nélkül.  hogy példát mondjak : tanárok, cipészek.   nem is kell katalógusfotó meg bugyuta képek. kérjünk meg valakit hogy fényképezzen le  egy  munka  közben igényes ruhában mosolyogva stb.   adjuk el magunkat., keltsünk jó látszatot. 

információ: a több mindig jobb. 

használjuk ki a karakterszámot és írjunk le mindent ami fordított esetben minket is érdekelne.  típushiba hogy cipők hírdetésénél ha nem írunk belső talp hosszt a hírdetés szövegébe sorra fogjuk kapni az üzeneteket az ez iránt érdeklődöktől.  Írjuk le a termék állapotát, fényképezzük le a terméket több szögből is akár egy olyan tárggyal aminek mindenki tudja a méretét . ez lehet egy gyufásdoboz, egy pénzérme.  persze az a legjobb ha közöljük a pontos méreteket  elengedhetetlen szinte minden árunál főleg bútoroknál!!!  Ezzel a lépéssel megkíméljük magunkat a levelek áradatától amiben arra fognak rákérdezni amit nem írtunk le . hihetetlen sasszeme van egyeseknek  észrevesznek mindent és ha komoly a vásárlási szándékuk rá is fognak kérdezni . 

amit_a_rokka_....jpg

fogalmazás  

vannak azok a hírdetők akik egyszerüek mint a raklap. -  hízó van eladó- pl.  és van aki kiműveltnek akar tünni és annyira agyonbonyolítja a mondandóját hogy az már siralmas. 

Fogalmazzunk egyszerüen és érthetően olvassuk át a hírdetésre szánt szöveget csoportosítsuk a mondanivalónkat.  Ha bizonytalannak tűnünk benne javítsuk ki. Ne használjuk az olyan szófordulatokat hogy el szeretnénk adni , megválnánk tőle ,  feleslegessé vált...stb.   nem kell a vevő orrára kötni hogy miért szeretnénk eladi mi az amiért nem megfelelő  az eladásra kínált tárgy.   Persze a hibákat tüntessük fel hiszen ezzel becsaphatjuk a  vásárlót de nem kell magyarázkodni . Ami érdekli úgyis rá fog kérdezni akár üzenetben akár személyesen. 

 

Elérhetőség: 

alaphiba hogy sokan úgy hírdetnek hogy nincs lehetőségük felvenni a telefont.  amikor még babatermékeket hírdettem a fiam születése után rengeteg olyan vásárlóm volt aki azért tőlem vett meg mellszívót mert én voltam este kilenckor az egyetlen aki felvette a telefont.  Még aznap ki is jött érte ajándékba kapott egy cumisüveget.    

Nem kell izgulni és felkapni a telefont de legyen mindig elérhető közelségben, feltöltve.  ha kicseng várjunk egy két kicsengést is - öt mp-  akkor is ha pont mellettünk van a készülék .   ha folyamatosan hírdetünk bele fogunk jönni a dolgokba .  készítsünk össze egy kis csomagot magunkhoz amiben van egy térkép - ha valaki messzebbről látogat meg minket el tudjuk utcanevekkel is mondani hogy tud megközelíteni bennünket.   vigyünk magunkkal a noteszünkben egy kis jegyzetet arról hogy miket hírdetünk és mennyiért szeretnénk eladni így ha valaki esetleg telefonon át alkudni szeretne legyünk képben házon kívül is .  

Megbízhatóság: 

az ígéret szép szó...    magamból kiindulva mindig odaírom a termékeim mellé hogy ha elkelt akkor törlöm az adott képet vagy ha több dolgot fényképzetem le - ez nem jó módszer nem javaslom-  akkor a hírdetés szövegében  csupa nagybetüvel tüntessük fel az eladott termék státuszát  : ELKELT.      

számítsunk rá hogy ha valami olyasmit hírdetünk ami miatt házhoz kell menni  akkor a lakás  a ház legyen tiszta hiszen ezzel egyúttal be is mutatkozunk Neki.   Ha tudjuk mikor számíthatunk a látogatásra  fogadjuk a vásárlót,  fogjunk vele kezet  mutatkozzunk be és tartsuk szóval  - könnyen idetalált-e vagy ha hozott magával valakit akkor kérdezzünk róla - pl. a kismamák esetében.  Ne legyünk persze tolakodóak de nem is kell hogy elötte caplassunk szótlanul.  

A hírdetni kívánt tárgy legyen mindig letisztítva - még akkkor is ha nem új hanem használtuk korábban a használt és a koszos nem ugyanaz! - . ha ruhákat hírdetünk mosva vasalva egy dobozban egymásra fektetve vagy szépen összehajtva tároljuk .  a bútorok legyenek üresek  de tiszták bármikor megtekinthető állapotban  ne kelljen pirulni miatta hogy esetleg pókhálós vagy áll rajta a por.  Kevés ennél kiábrándítóbb van.  

Legyünk gondoskodóak . ha kismamát várunk mint vásárló készítsünk ki egy fotelt vagy széket szintén így ha idős ember jön .Kínáljuk meg egy pohár vízzel  nem kell semmi komolyabb .  Ha kisgyerek is jön  mert pl. ruhát rá kell próbálni biztosítsunk számukra egy kis széket ahová le tud ülni ruha próba közben.  A vásárolt termékek számára készítsünk ki pár nejlonzacskót ha cipőket árulunk cipősdobozokat is rendelkezésre bocsájthatunk. 

az eladni kívánt termékeket - ha több is van - tartsuk külön helyiségben vagy jól elkülöníthető helyen - polcon. -  

a pénz átvételekor ne csapjunk le mint egy éhező farkas a bárányra és ne a pénztárcánkba tegyük a pénzt főleg ne fizetés után .  a legtöbben kiszámolt apróval érkeznek nem jönnek nagy címletekkel  tudjunk visszaadni Nekik vagy pedig keltsünk jó látszatot és kerekítsünk lefelé. 

ajándék: 

sokan beleesnek abba a hibába hogy ajándékként tüntetnek fel valami olyat amit egyébként belekalkuláltak az árba .  Ezt ne tegyük ne akarjunk senkit becsapni.  ha az a szándékunk hogy a vásárlás után ajándékot adjunk akkor eleve úgy adjuk fel a hírdetést hogy pl. ötezer ft os vásárlás után ajándékot adunk vagy pedig hármat fizet négyet kap stb. ez legális!   

ajándékként válasszunk olyat termékeket amit önmagában nem tudunk értékesíteni de az emberek örömmel veszik ilyen pl. babatermékek eladása során a cumi lánc, cumisüveg - cumi nélkül-  ezek adhatóak mellszívó vásárlása után . hiszen egy kb. tízezres tételt adunk és 10%-nyit ajándék formában visszakap ha adunk ajándékba egy 1000,-1500,- ft értékü cumisüveget.    így gondolkodjunk .  ha játékot vagy gyerekruhát hírdetünk meg akkor a sapkákat kis kendőket sálakat kesztyüket tegyük el és pl. egy kabát vásárlójának  adjunk ajándékba egy pár kesztyüt vagy egy sapkát .   

cipő vásárlásakor zoknit is ajándékozhatunk . ..... és így tovább. 

Vásárlás végeztével kérdezzük meg a látogatótól hogy értesíthetjük-e további ajánlatokról e-mailben.  ha pl. szülés elött álló kismama a vásárló akkor  kislány v. kisfiú ruhákat  tartalmazó hírdetéseink linkjét elküldhetjük neki e-mailben.  mint egy hírlevélként mondjuk negyedévente .   ezzel folyamatos vásárlóvá tehetjük őt és garantáltan jó pontnak fogja venni ezt a gesztust!  tartsuk is be!!!!!   magunk részére is jegyezzük fel . pl. Évinek kislány ruhák ímélben és egy dátum hogy mikor szül majd  stb.  jegyzeteljünk , gyorsan írjuk fel mit adtunk el és töröljük a listáról húzzuk ki hogy eladtuk  .  

Amennyiben szükséges igényes névjegyeket is készíthetünk kis emlékeztetővel hogy babaruhák Ágitól és a telefonszámunk hogy ha még érdekli valami vagy megtetszett neki egy tétel de még bizonytalan a megvételét illetőleg tudjunk neki fogódzót adni hogy hívjon bátran !  

ezeket névjegy kartonra díszítő írással vagy nyomtatva készítsük el  és csatoljuk a vásárolt termékek mellé tartsuk is mindig ott semmit se kelljen keresgélni . 

 

Értéket ne hagyjunk sose elöl és mindig pozitív hozzáállással de egészséges gyanakvással kezeljünk mindenkit.    Ha így teszünk és figyelünk az apróbb dolgokra is  jó kereskedővé válhatunk és sikeres eladásaink lesznek .  Ez tanulható!  

 

ps. 

A hírdetés múltja egy  1898-as állásajánlat: 

 

hirdetes_1898.jpg

 
Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg!

KIEMELT, REKLÁMMENTES OLDALAK

1. Bio vetőmagok saját kertemből

► Teremtés Könyve 1/29. „Nézzétek, nektek adok minden növényt az egész földön, amely magot terem és minden fát, amely magot rejtő gyümölcsöt érlel, hogy táplálékotok legyen".

biovetomag.hupont.hu

2. Nyaralás a Balatonnál!

► Olcsó, de színvonalas szálláshely Fonyódon!

balatonnyaralas.hupont.hu

3. GÉPEM KFT-BONTÓKALAPÁCS javítás eladás-BONTÓTÜSKE gyártása. Gépkölcsönző.

► Hidraulikus bontókalapács, légkalapács, törőfej javítás, eladás, forgalmazás, alkatrészek gyártása, beszerzése, bontótüske gyártás, gépkölcsönző

bontokalapacsjavitas.hupont.hu

4. Bútor, bútorfestés, gyermekbútor, konyhabútor, egyedi bútor, stb.

► Olcsó bútorlap, bútorasztalos - bútorkészítés, szekrény - modern asztalok, fafaragás, beépített bútor ára, használt faipari gépek.

butor-lap.hupont.hu

5. TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPEST

► SZŐNYEGTISZTÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS, KÁRPITTISZTÍTÓGÉP BÉRLÉS BUDAPEST. KAUCIÓ NINCS. INGYENES HÁZHOSSZÁLLÍTÁS AZ EGÉSZ VÁROSBAN.

budapestigepkolcsonzo.hupont.hu

6. Bevételnövelés a KKV szektorban - Kasza Tamás

► Miért nincs elég bevétel a kkv szektorban az értékesítésből? Kasza Tamás elmondja bevétel növelő tippjeit, amiket több, mint 400 kkv sikeresen használ már. Legyen ÖN a következő!

bevetelnoveles.hupont.hu

7. Biatorbágy eladó lakás | Lakás eladó Biatorbágy lakóparkban

► Biatorbágy Lakás Eladó | Új építésű szuper lakás 61 nm + 55nm saját kert

biatorbagy-elado-lakas.hupont.hu

LEGLÁTOGATOTTABB OLDALAK (MAI).

HuPont hirdetési rendszer

1. Védett Föld

► Föld és Természetvédelem: (Védett és kipusztult állatfajok - Védett növényeink) A Tasmán Tigris - (másnéven) - Az Erszényes Farkas. (Veszélyeztetettségi státusz: besorolás)

vedettfold.hupont.hu

2. + Dr. Nem Doktor +

► Dr? Az itt lévő dr-ok jogosultak dr-ként a dr előtag használatára. A doktorokban, tanácsaikban megbízunk. De ön doktor? Nem vagyok Dr. De ettől még tudhatok. Tőlük tanulok 2011 óta. Dr...

dr-nem-doktor.hupont.hu

3. Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább.

► "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még akkor sem, ha nincs benne semmi különös. Én én magam vagyok, és ez több annál, amit néhányan elmondhatnak magukról."

mindigvantovabb.hupont.hu

4. MaTi-CaR Alkatrészek - AUTÓALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON...

► Új, utángyártott alkatrészek kedvező áron Miskolcon. AUDI, BMW, CITROEN, CHEVROET, DAEWOO, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, KIA, MAZDA, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SKODA, VW alkatrészek! Szinte minden autóhoz alkatrészek elérhető áron..

maticar-alkatreszek.hupont.hu

5. MaTi-CaR ALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► Új, utángyártott, és gyári alkatrészek elérhető áron Miskolcon. Minden autótípushoz: ALFA/AUDI/BMW/CITROEN/CHEVROLET/DAEWOO/FIAT/FORD/HONDA/KIA/LANCIA/LEXUS/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/PEUGEOT/RENAULT/SAAB/SEAT/SKODA/VW alkatrészek elérhető áron..

alkatreszekmindenautohoz.hupont.hu

6. Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

► Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

jellem-ismeret.hupont.hu

7. PRO-SPORT

► Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

pro-sport.hupont.hu

8. Névnapi verses köszöntők, képeslapok - Pál Júlia tollából

► Különleges, verses névnapi köszöntők, képeslapok, nevek jellemzése, jelentése, saját versek

nevnapikoszontok.hupont.hu

9. ___ KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !!!

► A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ, BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK.

kerites.hupont.hu

10. GLUTÉNMENTES ÖVEZET

► Hogyan fogyhatsz 50 felett gluténmentes diétával?

glutenmentesreceptek.hupont.hu

11. NAPCSILLAG

► HÍREK, ÖSSZEESKÜVÉSEK, FILMMOZAIK, STB.

napcsillag.hupont.hu

12. MaTi-CaR Alkatrész- Koreai és Japán autóalkatrészek elérhető áron Miskolcon

► Gyári-, utángyártott Koreai és Japán alkatrészek elérhető áron Miskolcon! CHEVROLET/DAEWOO/HONDA/HYUNDAI/ISUZU/INFINTI/KIA/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/TOYOTA

japanautoalkatresz.hupont.hu

13. OLCSÓ KÖLTÖZTETÉS MAGYARORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN

► LAKÁS ÉS CSALÁDIHÁZ KÖLTÖZTETÉST, BÚTORSZÁLLÍTÁST, FUVAROZÁST VÁLLALUNK MAGYARORSZÁG EGÉSZ TERÜLETÉN

koltoztetes-magyarorszag.hupont.hu

14. Érd info

► Minden információt ÉRDről az ÉRDi polgároknak és az ÉRDeklődőknek.

erd.hupont.hu

15. tuti receptek

► Házisüteményektől a sós süteményeken, desszerteken át a fagylaltokig. A receptek feltöltés alatt

konyvesrecepteket.hupont.hu

16. Angol nyelvkönyv - azoknak akik szeretnének IGAZÁN jól angolul!

► Sokszor belefogtál már az angol nyelv megtanulásába, de mindig elakadtál? Megvan a megoldás! Ez a nyelvkönyv meg tud tanítani angolul.

angol-nyelvkonyv.hupont.hu

17. Naked Light

► Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.

sajatidezetek.hupont.hu

18. fejtsd meg a BIBLIÁT :-) :-)

► Tegyük vonzóvá, és érdekessé azt a tanítást, amely a szívünkbe ültetve tud csak gyümölcsözővé válni!

biblikusrejtvenyek.hupont.hu

19. Minden ami számvitel... A-tól Z-ig

► Számvitel vizsgára készülsz, vagy szeretnéd ismereteidet bővíteni, netán most ismerekedsz a tantárggyal vagy csak egyszerűen kíváncsi vagy? Ha a válasz igen, akkor itt a helyed! Gyere, és számvitelezz Te is!

szamvitelezz.hupont.hu

20. Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

► Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

lapfoldiketto.hupont.hu

21. KÓTAJI DRÓTFONAT, VADHÁLÓ ÉS BETONOSZLOP CENTRUM

► A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. ÉS AMI A LEGFONTOSABB: GYÁRI ÁRON !

mindentbekeritek.hupont.hu

22. ~Csajsziknak~

► Sziasztok! Ez az oldi igazi csajszis oldal! Itt mindent megtudhatsz! Sztárok, szépségtippek vagy csak egy kis szórakozás! Jó nézegetést! A szerki :3 Néhány részt magazinokból lestem el, mert nem volt ötletem :P meg hogy tippeket nézz

csajszik-oldala-love-it.hupont.hu

23. HATODIK NAPON

► HÍREK, ÖSSZEESKÜVÉSEK, FILMMOZAIK, STB.

hatodiknapon.hupont.hu

24. Miley Cyrus:)

► Ez az oldal a lány tiniknek szól és azoknak,akik imádják Mileyt!Ezen az oldalon megismerhetet Mileyt és megtudhatsz róla olyan dolgokat,amit még eddig nem tudtál!Az oldalon több tini sztárról is olvashatsz,de Miley a fő!Nézzétek meg a "FRISS" menüt!

crazyladys.hupont.hu

25. BABAGYŰJTEMÉNY

► Gazdag Katalin népviseleti és nemzetközi babagyűjteménye - Doll Collection

babagyujtemeny.hupont.hu

26. Andi77 tuti tárkonyha

► Kipróbált, ismert, könnyen elkészíthető finomságok receptjeit gyüjtöttem össze

andi-tutireceptek.hupont.hu

27. Magyarország képeslapokon

► Magyarország települései képeslapokon

mokepeslapok.hupont.hu

28. OLASZ AUTÓALKATRÉSZEK - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon...

► ALFA ROMEO - FIAT - LANCIA autóalkatrészek hihetetlen áron! Olasz autóalkatrészek akciósan!

olasz-auto-alkatreszek.hupont.hu

29. Hács története

► Író - szerkesztő: Kubik György

hacstortenete.hupont.hu

30. PRODUCATOR DE GARDURI KOTAJ

► GARDUL DIN PLASĂ DE SÂRMĂ ESTE CEL MAI IEFTIN GARD DIN LUME. LA NOI GĂSIŢI TOATE ELEMENTELE NECESARE, DE LA A LA Z. ŞI CE ESTE MAI IMPORTANT : TOTUL LA PREŢ DE PRODUCĂTOR !

gard.hupont.hu

31. Korrupció az igazsászolgáltatásban

► Törvénysértések sorozatban! A törvénysértés lenne a főszabály?Lehet, hogy bírósági diktatúra van? Tekintélyelv, avagy mi lehet mögötte? Választottbírók és állami bírók segítségévelel elcsalt milliárdok. Haveri kapcsolatok? Vagy mi van itt?

korrupcio.hupont.hu

32. Személyre szabott utazás!

► Utazási tanácsadóként kényelmesebbé és egyszerűbbé teszem a nyaralásod szervezését! Tervezz velem, utazz a nagyilágban és vedd igénybe ingyenes szolgáltatásom! bernadettgyongyosi@gmail.com Tel:20/989-3823

utazasitanacsado.hupont.hu

33. Zelovics Péter vagyok postagalambok tenyésztése és versenyeztetése a hobbim

► Postagalamb gyűrű gyűjtő is vagyok

zelopigeonrings.hupont.hu

34. Hy! Emo modellek minden mennyiségben ;D

► Hello! Üdv. Katinkaa és Cintikee oldalán :9 Reméljük tetszeni fog :9

emocsajokfiuk.hupont.hu

35. lomtalanitasok.hupont.hu

► LOMTALANÍTÁS 06-20-9185-907 AZONNAL KÖLTÖZTETÉS Budapest I.II.III.IV.VIII.IX.X.XI.XII.XIII.XIV.XV.XVI.XVII.XVIII.XIX.XX.XXI.XXII.XXIII.ÉRD GÖD KEREPES ŐRBOTTYÁN PILISCSABA RÁCKEVE SŰLYSÁP SZÁZHALOMBATTA SZIGETSZENTMIKLÓS TÖKÖL VÁC BÚTOR SZÁLLÍTÁS

lomtalanitasok.hupont.hu

36. PlayHardGoPro Klánoldal

► avagy NIGHTFALL krémje

playhardgopro.hupont.hu

37. Háztartásigép Szakszerviz

► Indesit, Ariston, Gorenje, Samsung, Whirlpool, Candy, Siemens, Bosch, Zanussi, Electrolux, Szakszerviz. MOSÓGÉP - MOSOGATÓGÉP - SZÁRÍTÓGÉP - VILLANY TŰZHELY - FŐZŐLAP javitás. Elérhetőségeink: 06/70-427-2131, 06/30-894-4199, 06/70-555-6109

szervizkozpont.hupont.hu

38. Czóbel Minka Tagintézmény Anarcs

► Tornyospálcai Általános Iskola és AMI

czobeliskola.hupont.hu

39. Nézz körül!Ha van kedvenc sztárod énekesed akkor ez a te oldalad

► Ezen az oldalon sztárokat,énekeseket találsz,olvashatsz róluk.

hiressegek.hupont.hu

40. FRANCIA AUTÓALKATRÉSZEK - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon....

► ÚJ, utángyártott Francia autóalkatrészek elérhető áron Miskolcon. CITROEN ALKATRÉSZEK-DACIA ALKATRÉSZEK-PEUGEOT ALKATRÉSZEK-RENAULT ALKATRÉSZEK-FRANCIA autókhoz alkatrészek elérhető áron..

francia-auto-alkatreszek.hupont.hu

41. RE - FLEXI - OK

► "Ágyúval verébre?!"

reflexiok.hupont.hu

42. Nagy;és kis macskafélék

► HA ÉRDEKELNEK A MACSKÁK AKKOR ITT A HELYED!!!

jankamarci.hupont.hu

43. Kasza Tamás, Lezárás Specialista Oldala

► Ha már értékesítesz, akkor keress vele pénzt is, ismerd meg a lezárás lépéseit: www.lezarasspecialista.hu

lezarasspecialista.hupont.hu

44. MINDEN AMI FINOM:)))

► Ételek, édes sütemények, sós sütik.

mindmegeszem.hupont.hu

45. A földrajz

► .

foldrajzkrisz.hupont.hu

46. AUDI - alkatrészek elérhető áron a MaTi-CaR Alkatrészeknél Miskolcon

► AUDI autóalkatrészek Gyári-,Utángyártott /Audi 80,Audi 100,Audi A1,Audi A2,Audi A3,Audi A4,Audi A5,Audi A6,Audi A7,Audi A8,Audi Q3,Audi Q5,Audi Q7,Audi TT,Audi ALLROAD,Audi R8,

audi-alkatreszek.hupont.hu

47. http://tukoraltaltalanyos.hupont.hu/ REJTVÉNYEK KICSIKNEK

► Ezen az oldalon Bibliai ihletésű, rejtvényeket találhattok rejtvénytípusonként csoportosítva.

rejtvenyekkicsiknek.hupont.hu

48. Lakatos Budapest

► 40 éves tapasztalattal rendelkező lakatos Budapest területén és környékén vállalja kerítések, kapuk, korlátok, tetőszerkezetek elkészítését 06 30 768-3454; kovacsoltvaskerites@yahoo.com

lakatosbudapest.hupont.hu

49. PRO-SPORT 2

► Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatása: 2012./XVII. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

prosport-ketto.hupont.hu

50. Finom ízek varázsa

► Sütemények és ételreceptek saját gyűjteménye

ki-suti.hupont.hu

51. lomtalanit.hupont.hu

► LOMTALANÍTÁS 06-20-9185-907 ZÖLDHULLADÉK SZÁLLÍTÁS I.II.III.IV.VIII.IX.X.XI.XII.XIII.XIV.XV.XVI.XVII.XVIII.XIX.XX.XXI.XXII.XXIII DABAS BIATORBÁGY BUDAKESZI DUNAKESZI GYÁL MAGLÓD NAGYKÁTA PILIS SZIGETHALOM TÁPIÓSZELE ÚJHARTYÁN ÜLLŐ

lomtalanit.hupont.hu

52. VICTORY DEKOR

► A Nagykanizsán 1994 óta működő Victory Dekor célja vállalkozók, cégek és magánszemélyek reklám,dekorációs igényeinek kielégítése. Bízom benne, hogy hamarosan Önt is elégedett ügyfeleim között köszönthetem.

victorydekor.hupont.hu

53. Kárpitos,RESTAURÁTOR 0670 594 8067 Deák Antal - Budapesten és országosan.

► Kárpitos - Bármilyen bútor KÁRPITOZÁS RESTAURÁLÁS- Budapest és környékén-Garanciával!Minőségi kárpit,szövet és bőrválasztékkal. Hívjon Bizalommal Országosan.

butorok-felujitva.hupont.hu

54. Üdv a sztárok Világában!

► Ez a Honlap a sztárokról szól!!Szereted a Sztárokat?,ha igen akkor itt a helyed!!Egy kis Twlilghtot is bele teszek!!

staarok.hupont.hu

55. Lámpa alkatrész,üvegbura,lámpabura,paraszt bura,csilláralkatrész,csillár

► Petróleum lámpa alkatrész,üvegbura lámpabura.Elérhetőség:0620/416-1273,E-mail:uvegbura28@gmail.com

lampaalkatreszek.hupont.hu

56. Hogy áll a ház? - Egy családi ház építése.

► Egy családi ház építésének folyamatai képekkel, leírásokkal. 2012 - 2013

hogyallahaz.hupont.hu

57. Álomfejtés

► Az embereket ősidők óta foglalkoztatják álmaik.Honnan erednek ezek a múló misztikus képsorok?Vajon mit jelentenek? Itt megtalálod a válaszokat,és az álomszótár segít az álom megfejtésében.

alomfejtes.hupont.hu

58. Versek, fotók, művészetek, süni, természet.

► "akkor lesz itt szép világ, ha égig ér a szarkaláb, és az úton sündisznócska, riszálja a popsiját"

antalkiss.hupont.hu

59. ROKOLYA ÉTTEREM - a Rokolya utcai irodaház földszintjén

► ******* Nálunk nem csak az ebéd fő, hanem az egészség is! ******* Címünk: Bp. XIII. Rokolya u. 1-13. - - - - - - Telefon: +36 20 3982819 Email:rokolyabufe@gmail.com * facebook.com/Rokolya Étkező

rokolyabufe.hupont.hu

60. Ezo Hírnök

► www.ezohirnok.hupont.hu

ezohirnok.hupont.hu

61. MERCEDES alkatrészek elérhető áron a MaTi-CaR Alkatrészeknél Miskolcon

► Mercedes (A-, B-, C-, E-, G-, M-, S-,Citan,V-class, Sprinter, Vito) gyári- és utángyártott alkatrészek széles választéka

mercedes-alkatreszek.hupont.hu

62. Naposcsibe, napos gyöngyös eladó, csirke, házi csibe a vésztői keltetőből

► Üdvözlöm a Vésztői Baromfiudvar Családi Gazdaság oldalán, ajánlatunk: hagyományos háztáji fajták, farm fajtaváltozatok, vörös, sárga, tarka, kendermagos, kopasznyakú, tojó és vörös húshibrid naposcsibe rendelhető

csibekelteto.hupont.hu

63. ÉRD SÓDER-BETON DEPO

► CÉGTULAJDONOS: SOÓS GYULA

soderdepo.hupont.hu

64. Komoly és Komolytalan

► Ahogy a teremtés vagy a rendrakók szerkesztik

latomszol.hupont.hu

65. Szent Rita aki a legnehezebb helyzetekben is segít..

► Az ima és a hit.. E két egység ami minden esetben és a legnehezebb helyzetekben is velünk van. Kedves Olvasó!Ne hidd, hogy "közhelyes" és nevetséges az amit e két szó hordoz. Nekem jelenleg nincs másom csak hitem. És tudom az ima segít.

szentrita.hupont.hu

66. Minden ami akác !

► Akácból készült szélezetlen és szélezett deszkák, lécek,pallók, gerendák,szőlőkarók, kerítéselemek,tűzifa,tűzifa házak,rönkházak,kerítések,rönkágyak,ötletek-inspirációk barkácsolóknak.

akacdeszka-akackerites.hupont.hu

67. Bio vetőmagok saját kertemből

► Teremtés Könyve 1/29. „Nézzétek, nektek adok minden növényt az egész földön, amely magot terem és minden fát, amely magot rejtő gyümölcsöt érlel, hogy táplálékotok legyen".

biovetomag.hupont.hu

68. Varga Géza: A székely rovásírás

► Nemzeti írásunk teljesebb leírásának vázlata

szekely-rovasiras.hupont.hu

69. Orosz Ferenc

► Magamról, hobbiról, barátaimról, nosztalgiáról, tárgyaimról...

ofk.hupont.hu

70. KÜLSŐ - BELSŐ AJTÓKILINCSEK ÉS FOGANTYÚK AKCIÓS ÁRON MISKOLCON...

► Audi, BMW, Chevrolet, Citroen, Dacia, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Isuzu, Iveco, Kia, Lancia, Mazda, Mercedes, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, Suzuki, Toyota, Volvo, VW minden, autótípushoz és márkához!!!

ajtokilincs-kulso-belso.hupont.hu

71. Szélvédőjavítás, szélvédő javítás Budapest

► Szélvédő javítás Budapest és szélvédő csere 06 70 602 6000, akár 8000 Ft-tól, helyszíni kőfelverődés javítás hétvégén is!

szelvedojavitasa.hupont.hu

72. Csak foci

► Az egész foci, semmi más

csakfoci.hupont.hu

73. Kérdések minden témában!:)

► Sziasztok!Itt minden kérdésre válaszolunk Nektek!Remélem tetszeni fog az oldal!Jó nézelődést!:)

kerdesekmindentemaban.hupont.hu

74. Autódiagnosztika Budapest kiszállással 06 70 352 1562

► Olcsó autódiagnosztika Budapest kiszállással akár azonnal, hibakód olvasás és törlés 06 70 352 1562

autodiagnosztikabudapest.hupont.hu

75. NUMIZMATIKA a fémpénzek és bankjegyek képeivel

► A fémpénzek és a bankjegyek világa. The World of the Coins and the Banknotes.

numizmania.hupont.hu

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 27
Tegnapi: 31
Heti: 27
Havi: 945
Össz.: 346 314

Látogatottság növelés
Oldal: De az eszemet neeeem
Bihari hímzések - © 2008 - 2024 - biharihimzes.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »