Bihari hímzések

" Mert aki a hímzést megszereti, az öltések, a színes fonalak nélkül egyetlen napját sem tudja már elképzelni."De az eszemet neeem  

Naponta halljuk.  A hírdetésfeladás  manapság már olyan hétköznapi tevékenységgé vált akár a levegővétel , de ahogy arra  van képed hozzá c. blogbejegyzésben már kitértem nem mindegy hogyan hírdetünk. 

A két nagy versenytárs az ami lefedi a hírdetések piacát és nemcsak akkor kattinthatunk ezekre az oldalakra ha el akarjuk adni a bringát meg a lámpát hanem akkor is sajnos ha egy jót akarunk nevetni.  Rengeteg az olyan hírdetés ami szánnivaló és hogy elkerüljük ezeket a hibákat nézzük meg min lehet  alaposan elcsúszni. 

jofogas_zsozso.jpg

Nyerő szlogen, fülbemászó dallam reklám állatka . nyerő a jófogás. 

 

aprod_1.jpg

az Apród apródja  OLX-szé válásukon fél magyarország gondolkodik de ők talpon maradtak bár nevük már mindenkinek apród marad kb. mint anno a Westel - T-online-ná válásakor vagy a Pannon GSM -  telenor-rá válása idején.   kell egy idő...  

Hírdetés feladás  aranyszabályai :

 fénykép a lelke mindennek 

A hírdetés semmit se ér kép nélkül  így legyen első lépésben a legfontosabb hogy éles, jó minőségü képet készítsünk lehetőleg digitális minőségben minél inkább a tárgyra fókuszálva .  a tárgyakat természetes közegébe helyezzük el, nincs is annál ingerkeltőbb amikor a cipőket a konyhaasztalra, a gyerekruhákat pedig a kanapéra terítik le.   Mintás  hátteret próbáljuk meg kikerülni.  az hogy nem használunk katalógus fotót már kezd egyértelmü lenni de sokan nem tesznek fel egyáltalán képet ami alaphibának számít.  szintén rutin hibának számít hogy sokan adnak fel szolgáltatásról hírdetést fénykép nélkül.  hogy példát mondjak : tanárok, cipészek.   nem is kell katalógusfotó meg bugyuta képek. kérjünk meg valakit hogy fényképezzen le  egy  munka  közben igényes ruhában mosolyogva stb.   adjuk el magunkat., keltsünk jó látszatot. 

információ: a több mindig jobb. 

használjuk ki a karakterszámot és írjunk le mindent ami fordított esetben minket is érdekelne.  típushiba hogy cipők hírdetésénél ha nem írunk belső talp hosszt a hírdetés szövegébe sorra fogjuk kapni az üzeneteket az ez iránt érdeklődöktől.  Írjuk le a termék állapotát, fényképezzük le a terméket több szögből is akár egy olyan tárggyal aminek mindenki tudja a méretét . ez lehet egy gyufásdoboz, egy pénzérme.  persze az a legjobb ha közöljük a pontos méreteket  elengedhetetlen szinte minden árunál főleg bútoroknál!!!  Ezzel a lépéssel megkíméljük magunkat a levelek áradatától amiben arra fognak rákérdezni amit nem írtunk le . hihetetlen sasszeme van egyeseknek  észrevesznek mindent és ha komoly a vásárlási szándékuk rá is fognak kérdezni . 

amit_a_rokka_....jpg

fogalmazás  

vannak azok a hírdetők akik egyszerüek mint a raklap. -  hízó van eladó- pl.  és van aki kiműveltnek akar tünni és annyira agyonbonyolítja a mondandóját hogy az már siralmas. 

Fogalmazzunk egyszerüen és érthetően olvassuk át a hírdetésre szánt szöveget csoportosítsuk a mondanivalónkat.  Ha bizonytalannak tűnünk benne javítsuk ki. Ne használjuk az olyan szófordulatokat hogy el szeretnénk adni , megválnánk tőle ,  feleslegessé vált...stb.   nem kell a vevő orrára kötni hogy miért szeretnénk eladi mi az amiért nem megfelelő  az eladásra kínált tárgy.   Persze a hibákat tüntessük fel hiszen ezzel becsaphatjuk a  vásárlót de nem kell magyarázkodni . Ami érdekli úgyis rá fog kérdezni akár üzenetben akár személyesen. 

 

Elérhetőség: 

alaphiba hogy sokan úgy hírdetnek hogy nincs lehetőségük felvenni a telefont.  amikor még babatermékeket hírdettem a fiam születése után rengeteg olyan vásárlóm volt aki azért tőlem vett meg mellszívót mert én voltam este kilenckor az egyetlen aki felvette a telefont.  Még aznap ki is jött érte ajándékba kapott egy cumisüveget.    

Nem kell izgulni és felkapni a telefont de legyen mindig elérhető közelségben, feltöltve.  ha kicseng várjunk egy két kicsengést is - öt mp-  akkor is ha pont mellettünk van a készülék .   ha folyamatosan hírdetünk bele fogunk jönni a dolgokba .  készítsünk össze egy kis csomagot magunkhoz amiben van egy térkép - ha valaki messzebbről látogat meg minket el tudjuk utcanevekkel is mondani hogy tud megközelíteni bennünket.   vigyünk magunkkal a noteszünkben egy kis jegyzetet arról hogy miket hírdetünk és mennyiért szeretnénk eladni így ha valaki esetleg telefonon át alkudni szeretne legyünk képben házon kívül is .  

Megbízhatóság: 

az ígéret szép szó...    magamból kiindulva mindig odaírom a termékeim mellé hogy ha elkelt akkor törlöm az adott képet vagy ha több dolgot fényképzetem le - ez nem jó módszer nem javaslom-  akkor a hírdetés szövegében  csupa nagybetüvel tüntessük fel az eladott termék státuszát  : ELKELT.      

számítsunk rá hogy ha valami olyasmit hírdetünk ami miatt házhoz kell menni  akkor a lakás  a ház legyen tiszta hiszen ezzel egyúttal be is mutatkozunk Neki.   Ha tudjuk mikor számíthatunk a látogatásra  fogadjuk a vásárlót,  fogjunk vele kezet  mutatkozzunk be és tartsuk szóval  - könnyen idetalált-e vagy ha hozott magával valakit akkor kérdezzünk róla - pl. a kismamák esetében.  Ne legyünk persze tolakodóak de nem is kell hogy elötte caplassunk szótlanul.  

A hírdetni kívánt tárgy legyen mindig letisztítva - még akkkor is ha nem új hanem használtuk korábban a használt és a koszos nem ugyanaz! - . ha ruhákat hírdetünk mosva vasalva egy dobozban egymásra fektetve vagy szépen összehajtva tároljuk .  a bútorok legyenek üresek  de tiszták bármikor megtekinthető állapotban  ne kelljen pirulni miatta hogy esetleg pókhálós vagy áll rajta a por.  Kevés ennél kiábrándítóbb van.  

Legyünk gondoskodóak . ha kismamát várunk mint vásárló készítsünk ki egy fotelt vagy széket szintén így ha idős ember jön .Kínáljuk meg egy pohár vízzel  nem kell semmi komolyabb .  Ha kisgyerek is jön  mert pl. ruhát rá kell próbálni biztosítsunk számukra egy kis széket ahová le tud ülni ruha próba közben.  A vásárolt termékek számára készítsünk ki pár nejlonzacskót ha cipőket árulunk cipősdobozokat is rendelkezésre bocsájthatunk. 

az eladni kívánt termékeket - ha több is van - tartsuk külön helyiségben vagy jól elkülöníthető helyen - polcon. -  

a pénz átvételekor ne csapjunk le mint egy éhező farkas a bárányra és ne a pénztárcánkba tegyük a pénzt főleg ne fizetés után .  a legtöbben kiszámolt apróval érkeznek nem jönnek nagy címletekkel  tudjunk visszaadni Nekik vagy pedig keltsünk jó látszatot és kerekítsünk lefelé. 

ajándék: 

sokan beleesnek abba a hibába hogy ajándékként tüntetnek fel valami olyat amit egyébként belekalkuláltak az árba .  Ezt ne tegyük ne akarjunk senkit becsapni.  ha az a szándékunk hogy a vásárlás után ajándékot adjunk akkor eleve úgy adjuk fel a hírdetést hogy pl. ötezer ft os vásárlás után ajándékot adunk vagy pedig hármat fizet négyet kap stb. ez legális!   

ajándékként válasszunk olyat termékeket amit önmagában nem tudunk értékesíteni de az emberek örömmel veszik ilyen pl. babatermékek eladása során a cumi lánc, cumisüveg - cumi nélkül-  ezek adhatóak mellszívó vásárlása után . hiszen egy kb. tízezres tételt adunk és 10%-nyit ajándék formában visszakap ha adunk ajándékba egy 1000,-1500,- ft értékü cumisüveget.    így gondolkodjunk .  ha játékot vagy gyerekruhát hírdetünk meg akkor a sapkákat kis kendőket sálakat kesztyüket tegyük el és pl. egy kabát vásárlójának  adjunk ajándékba egy pár kesztyüt vagy egy sapkát .   

cipő vásárlásakor zoknit is ajándékozhatunk . ..... és így tovább. 

Vásárlás végeztével kérdezzük meg a látogatótól hogy értesíthetjük-e további ajánlatokról e-mailben.  ha pl. szülés elött álló kismama a vásárló akkor  kislány v. kisfiú ruhákat  tartalmazó hírdetéseink linkjét elküldhetjük neki e-mailben.  mint egy hírlevélként mondjuk negyedévente .   ezzel folyamatos vásárlóvá tehetjük őt és garantáltan jó pontnak fogja venni ezt a gesztust!  tartsuk is be!!!!!   magunk részére is jegyezzük fel . pl. Évinek kislány ruhák ímélben és egy dátum hogy mikor szül majd  stb.  jegyzeteljünk , gyorsan írjuk fel mit adtunk el és töröljük a listáról húzzuk ki hogy eladtuk  .  

Amennyiben szükséges igényes névjegyeket is készíthetünk kis emlékeztetővel hogy babaruhák Ágitól és a telefonszámunk hogy ha még érdekli valami vagy megtetszett neki egy tétel de még bizonytalan a megvételét illetőleg tudjunk neki fogódzót adni hogy hívjon bátran !  

ezeket névjegy kartonra díszítő írással vagy nyomtatva készítsük el  és csatoljuk a vásárolt termékek mellé tartsuk is mindig ott semmit se kelljen keresgélni . 

 

Értéket ne hagyjunk sose elöl és mindig pozitív hozzáállással de egészséges gyanakvással kezeljünk mindenkit.    Ha így teszünk és figyelünk az apróbb dolgokra is  jó kereskedővé válhatunk és sikeres eladásaink lesznek .  Ez tanulható!  

 

ps. 

A hírdetés múltja egy  1898-as állásajánlat: 

 

hirdetes_1898.jpg

 
Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg!

KIEMELT, REKLÁMMENTES OLDALAK

1. Bevételnövelés a KKV szektorban - Kasza Tamás

► Miért nincs elég bevétel a kkv szektorban az értékesítésből? Kasza Tamás elmondja bevétel növelő tippjeit, amiket több, mint 400 kkv sikeresen használ már. Legyen ÖN a következő!

bevetelnoveles.hupont.hu

2. TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPEST

► SZŐNYEGTISZTÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS, KÁRPITTISZTÍTÓGÉP BÉRLÉS BUDAPEST. KAUCIÓ NINCS. INGYENES HÁZHOSSZÁLLÍTÁS AZ EGÉSZ VÁROSBAN.

budapestigepkolcsonzo.hupont.hu

3. Bútor, bútorfestés, gyermekbútor, konyhabútor, egyedi bútor, stb.

► Olcsó bútorlap, bútorasztalos - bútorkészítés, szekrény - modern asztalok, fafaragás, beépített bútor ára, használt faipari gépek.

butor-lap.hupont.hu

4. FÜREDI BÁDOGOS KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

► Bádogos- és fémlemez áruk, acél-, alumínium-, cink tetőfedő és csatornarendszerek, trapéz- és cserepeslemez, polikarbonát, kiegészítők, lemezmegmunkáló gépek, kéziszerszámok márka- és szakkereskedése. Korcolt lemez. TETŐMOSÁS, NAPELEM TISZTÍTÁS.

badogosszakuzlet.hupont.hu

5. Nyaralás a Balatonnál!

► Olcsó, de színvonalas szálláshely Fonyódon!

balatonnyaralas.hupont.hu

6. GÉPEM KFT-BONTÓKALAPÁCS javítás eladás-BONTÓTÜSKE gyártása. Gépkölcsönző.

► Hidraulikus bontókalapács, légkalapács, törőfej javítás, eladás, forgalmazás, alkatrészek gyártása, beszerzése, bontótüske gyártás, gépkölcsönző

bontokalapacsjavitas.hupont.hu

7. Biatorbágy eladó lakás | Lakás eladó Biatorbágy lakóparkban

► Biatorbágy Lakás Eladó | Új építésű szuper lakás 61 nm + 55nm saját kert

biatorbagy-elado-lakas.hupont.hu

LEGLÁTOGATOTTABB OLDALAK (MAI).

HuPont hirdetési rendszer

1. + Dr. Nem Doktor +

► Dr? Az itt lévő dr-ok jogosultak dr-ként a dr előtag használatára. A doktorokban, tanácsaikban megbízunk. De ön doktor? Nem vagyok Dr. De ettől még tudhatok. Tőlük tanulok 2011 óta. Dr...

dr-nem-doktor.hupont.hu

2. OLCSÓ KÖLTÖZTETÉS AZONNALI SZÁLLÍTÁS TEHERTAXI BUDAPEST - SPRINT EXPRESS

► Olcsó Költöztetés Olcsó Szállítás Olcsó Fuvarozás Azonnali Tehertaxi, hétvégi bútorszállítás, háztartási gép szállítás. Fix díjal vagy óradíjal azonnalra rendelhető minden nap, hétvégén is.

sprintexpress.hupont.hu

3. MaTi-CaR ALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► Új, utángyártott, és gyári alkatrészek elérhető áron Miskolcon. Minden autótípushoz: ALFA/AUDI/BMW/CITROEN/CHEVROLET/DAEWOO/FIAT/FORD/HONDA/KIA/LANCIA/LEXUS/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/PEUGEOT/RENAULT/SAAB/SEAT/SKODA/VW alkatrészek elérhető áron..

alkatreszekmindenautohoz.hupont.hu

4. ___ KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !!!

► A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ, BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK.

kerites.hupont.hu

5. Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább.

► "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még akkor sem, ha nincs benne semmi különös. Én én magam vagyok, és ez több annál, amit néhányan elmondhatnak magukról."

mindigvantovabb.hupont.hu

6. Angol nyelvkönyv - azoknak akik szeretnének IGAZÁN jól angolul!

► Sokszor belefogtál már az angol nyelv megtanulásába, de mindig elakadtál? Megvan a megoldás! Ez a nyelvkönyv meg tud tanítani angolul.

angol-nyelvkonyv.hupont.hu

7. Új szellem-kezdet

► A jó, a szép, mint lényeg a társadalom és az egyén kiteljesedéséhez. A valóság mélyebb átélése, a lelki egyensúly kialakítása utáni vágy. Szívedben a kedvetlenség ördöge? Mondd ki, mi fáj, s megkönnyebbülsz. Ezt tettem én is...

pyrrhus.hupont.hu

8. GLUTÉNMENTES ÖVEZET

► Hogyan fogyhatsz 50 felett gluténmentes diétával?

glutenmentesreceptek.hupont.hu

9. Elektromos kerékpárok legolcsóbban, garanciával. +36/70-329-4217

► E-bicikli, elektromos robogó, elektromos kerékpár, akkumulátor, garancia és folyamatos alkatrész utánpótlás.

elektromosbicikli.hupont.hu

10. PRO-SPORT

► Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatás: 2011./XVI. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013.

pro-sport.hupont.hu

11. Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

► Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

jellem-ismeret.hupont.hu

12. HÁRMASHATÁRHEGYI SPORTREPÜLÉSÉRT ALAPÍTVÁNY

► A sportrepülők és egyesületeik érdekvédelmi szervezete. Közhasznú szervezet. Alapítva 1990-ben.

harmashatarhegy.hupont.hu

13. Minden ami számvitel... A-tól Z-ig

► Számvitel vizsgára készülsz, vagy szeretnéd ismereteidet bővíteni, netán most ismerekedsz a tantárggyal vagy csak egyszerűen kíváncsi vagy? Ha a válasz igen, akkor itt a helyed! Gyere, és számvitelezz Te is!

szamvitelezz.hupont.hu

14. ÜDVÖZÖLJÜK A NAGYSZÉNÁSI SE DIÁK BIRKÓZÓ KLUB WEBOLDALÁN

► Nagyszénás, Táncsics M. u. 24/1

nagyszenas-se.hupont.hu

15. Menetrend

► Magyar vasúti menetrendek

vasutmenetrend.hupont.hu

16. Minden ami kell !!!

► Nagyon sok mindent találsz tőlem,az oldalt frissítem :Dóri

dorihhhhh-lapja.hupont.hu

17. Kasza Tamás, Lezárás Specialista Oldala

► Ha már értékesítesz, akkor keress vele pénzt is, ismerd meg a lezárás lépéseit: www.lezarasspecialista.hu

lezarasspecialista.hupont.hu

18. Névnapi verses köszöntők, képeslapok - Pál Júlia tollából

► Különleges, verses névnapi köszöntők, képeslapok, nevek jellemzése, jelentése, saját versek

nevnapikoszontok.hupont.hu

19. ♥♥♥miley cyrus selena gomez fan♥♥♥

► ♥♥♥Ha szereted mileyt és selenát itt a helyed!Gyere minden nap♥♥♥mert én mindig szerkesztem♥♥♥

sztarokazelen.hupont.hu

20. Látogatottságnövelés Ingyen és Hatékonyan! Több honlap látogató ingyen!

► Itt bevált látogatottság növelési tippeket találhatsz és feliratkozhatsz az ingyenes tanfolyamra! Tedd eredményessé a HuPont.hu weboldalad!

latogatottsagnoveles.hupont.hu

21. Álomfejtés

► Az embereket ősidők óta foglalkoztatják álmaik.Honnan erednek ezek a múló misztikus képsorok?Vajon mit jelentenek? Itt megtalálod a válaszokat,és az álomszótár segít az álom megfejtésében.

alomfejtes.hupont.hu

22. RE - FLEXI - OK

► "Ágyúval verébre?!"

reflexiok.hupont.hu

23. Nem minden Fekete-Fehér

► Figyelmeztetés!!! Fiúk kizárva! Nem minden fekete-fehér, még ha ez az oldal az is! XD

olvaso-oldal.hupont.hu

24. MaTi-CaR Alkatrészek - AUTÓALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON...

► Új, utángyártott alkatrészek kedvező áron Miskolcon. AUDI, BMW, CITROEN, CHEVROET, DAEWOO, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, KIA, MAZDA, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SKODA, VW alkatrészek! Szinte minden autóhoz alkatrészek elérhető áron..

maticar-alkatreszek.hupont.hu

25. SIK BÉLA RÁDIÓ GYŰJTEMÉNYÉNEK BEMUTATÁSA

► RÁDIÓMÚZEUM RADIOMUSEUM

sikbela-radio.hupont.hu

26. Veszélyes fakivágás Budapesten

► Veszélyes fakivágás Budapesten biztonságosan, garanciával +36 70 272 0149, minőségi szerszámok, elérhető ár, irányított fadöntés alpintechnikás favágás, email: krisztiankaroly77@gmail.com

fakivagasbudapest.hupont.hu

27. Nézz körül!Ha van kedvenc sztárod énekesed akkor ez a te oldalad

► Ezen az oldalon sztárokat,énekeseket találsz,olvashatsz róluk.

hiressegek.hupont.hu

28. OVI - ISI és DRÁMA - OVI

► Készülj velem játékosan az iskolára!

ovi-isi.hupont.hu

29. BOTOS INGATLAN ÉS HITEL IRODA

► Iroda cím: Salgótarján, Rákóci út 1-9. 1/2. Alba Üzletház

botosingatlan.hupont.hu

30. !!! Csak Hírességek !!!

► Ezen az oldalon csak hírességek találhatók! Jó szórakozást az oldal nézegetéséhez! :)

csakhiressegek.hupont.hu

31. Születésnapi köszöntő képeslapok,Névnapra virágok,png képek,

► Izabella képei

bellakep.hupont.hu

32. Keller cukrászat honlapja: torták, aprósütemények, pogácsák

► Honlapunkon megnézheti az általunk készített termékek fényképeit és tájékoztatást kap árainkról.

kellercukraszat.hupont.hu

33. Igényes borovi fenyőbútor a legolcsóbban! +36/70-329-4217

► A ház minden zugát otthonná varázsoljuk! Hálószoba, nappali, étkező, gyerekbútor, előszoba fal, íróasztal, polc, nekünk nem okoz gondot!

borovibutor.hupont.hu

34. "Aranykezek "az élet minden területén Lenkey Mária honlapja

► -- Az akadályokat akkor látod, ha leveszed a tekinteted a célról........... Ha igazi MAGYAR NÉPZENÉRE VÁGYSZ, MINDEN ALKALOMRA ITT MEGTALÁLOD...

aranykezek.hupont.hu

35. Új háztartási és műszaki cikkek , forrasztási ,szervizelési segédanyagok

► Ön a legjobb helyen jár ahhoz, hogy jó minőségű, ÚJ, de olcsó műszaki és háztartási cikkekre találjon. Valamint Olasz gyártmányú , jó minőségű és mégis olcsó kenő- , paneltisztító- , levegő- , cimke eltávolító-sprayt , stb... , rendelhessen .

olcso-muszaki-cikkek.hupont.hu

36. Adzsák:)

► Sziaa !! Ha tetszett az oldal gyere máskor is :)) Puszii

adzsa.hupont.hu

37. MaTi-CaR Alkatrész- Koreai és Japán autóalkatrészek elérhető áron Miskolcon

► Gyári-, utángyártott Koreai és Japán alkatrészek elérhető áron Miskolcon! CHEVROLET/DAEWOO/HONDA/HYUNDAI/ISUZU/INFINTI/KIA/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/TOYOTA

japanautoalkatresz.hupont.hu

38. Utólagos vízszigetelés Budapest +36 30 2491 291

► Salétromos falak utólagos vízszigetelése Budapesten, lábazati szigetelés, terasz szigetelés, pinceszigetelés injektálással +36 30 2491 291.

utolagosvizszigetelesbp.hupont.hu

39. ~Csajsziknak~

► Sziasztok! Ez az oldi igazi csajszis oldal! Itt mindent megtudhatsz! Sztárok, szépségtippek vagy csak egy kis szórakozás! Jó nézegetést! A szerki :3 Néhány részt magazinokból lestem el, mert nem volt ötletem :P meg hogy tippeket nézz

csajszik-oldala-love-it.hupont.hu

40. Érd info

► Minden információt ÉRDről az ÉRDi polgároknak és az ÉRDeklődőknek.

erd.hupont.hu

41. Személyre szabott utazás!

► Utazási tanácsadóként kényelmesebbé és egyszerűbbé teszem a nyaralásod szervezését! Tervezz velem, utazz a nagyilágban és vedd igénybe ingyenes szolgáltatásom! bernadettgyongyosi@gmail.com Tel:20/989-3823

utazasitanacsado.hupont.hu

42. Karcagi Kunlovarda - Lovas programok - Vendéglátás - Pihenés

► Lovas programok, lovasoktatás, lovaskocsikázás, relaxációs lovaglás, csikós bemutató hangulatos családi környezetben

kunlovarda.hupont.hu

43. Esőerdők pusztulása,földünk tüdeje,veszélyben a Föld nevü bolygó.

► Nem vetted észre? Naponta mindent újra kezdünk. Újra mosdunk, újra borotválkozunk, újra fésülködünk, újra öltözünk. Újra megfőzzük az ételünket. Újra elmegyünk ide vagy oda. Újra dolgozunk, újra vesződünk, újra bosszankodunk, újra örvendünk

eoerdo.hupont.hu

44. PRODUCATOR DE GARDURI KOTAJ

► GARDUL DIN PLASĂ DE SÂRMĂ ESTE CEL MAI IEFTIN GARD DIN LUME. LA NOI GĂSIŢI TOATE ELEMENTELE NECESARE, DE LA A LA Z. ŞI CE ESTE MAI IMPORTANT : TOTUL LA PREŢ DE PRODUCĂTOR !

gard.hupont.hu

45. Szent Rita aki a legnehezebb helyzetekben is segít..

► Az ima és a hit.. E két egység ami minden esetben és a legnehezebb helyzetekben is velünk van. Kedves Olvasó!Ne hidd, hogy "közhelyes" és nevetséges az amit e két szó hordoz. Nekem jelenleg nincs másom csak hitem. És tudom az ima segít.

szentrita.hupont.hu

46. Lap-FölDI 2 - Online hírek és érdekességek

► Üdvözlöm a Kedves Olvasót! Lap-Föld az online média apró szegmense, ahol Önöket tájékoztatjuk a mindennapokról- hírek, tudósítások, érdekességek, és sok egyéb... fókuszban szűkebb pátriámmal- Tapolcával. Dancs István

lapfoldiketto.hupont.hu

47. >3Miley Cyrus<3

► Ne lopj!!!Még szerkesztés alatt áll!!!

miley-destiny.hupont.hu

48. BABA SHOP

► USA-ból a Ruci és boldog a babuci

asistent.hupont.hu

49. Kellemes karácsonyt &Boldog új évet

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

girls-baby.hupont.hu

50. A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PÁRT

► Győzni fogunk, mert olyan elképzelést képviselünk, amely egy közös céllá alakul át, ezért elpusztíthatatlan, valamint visszaadja az emberek önbecsülését, magabiztosságát és az önmegvalósítás reményét, társadalmi osztályoktól függetlenül. Kásler Árpád

ahazanemeladomozgalom.hupont.hu

51. ▁ ▂ ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ ๓เภ₫єภ ค๓เ кєℓℓ ภєкє∂█ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁(нǖℓψε ℓสภψ)

► Itt mindent megnézhetsz amit csak akarsz !

alllattok.hupont.hu

52. ♥ Glitterek minden mennyiségben ♥

► Ezen az oldalon nagyon sok féle glittert találsz, amiket el is vihetsz! Szóval gyere és nézz be! Akár a barátaidnak vagy a szerelmednek is kedveskedhetsz egy szép táblával!

glittersoldal.hupont.hu

53. Ask.fm

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

ask-fm.hupont.hu

54. ELEKTROMOS SZIGETELŐ GUMISZŐNYEG, ÁLLÁSKÖNNYÍTŐ GUMISZŐNYEG

► Ha nem megrázó élményeket akar, akkor a megoldás ELEKTROMOS SZIGETELŐ GUMISZŐNYEG !

elektromos-szigetelogumi.hupont.hu

55. Beagle kutyás oldal és klub

► Itt a helye az összes Beagle kutya gazdájának! Ezen az oldalon megtudhatsz mindent a beagle kutyákról és hasznos tanácsokat is kapsz

beaglekutyak.hupont.hu

56. Bio vetőmagok saját kertemből

► Teremtés Könyve 1/29. „Nézzétek, nektek adok minden növényt az egész földön, amely magot terem és minden fát, amely magot rejtő gyümölcsöt érlel, hogy táplálékotok legyen".

biovetomag.hupont.hu

57. Mars

► Sziasztok őrűlök ,hogy itt vagytok remélem tetszik a weboldalam :)

mars.hupont.hu

58. BETEKINTÉS AZ ÓVODAI ÉLETBE - Goró Erzsébet óvónő

► " Gyermekkorunk jelei ott maradnak életünk helyszínein, ahogy a virág illata is ott marad a szobában, amit díszített" - Chateubriand

ovodaivilag.hupont.hu

59. ingatlanrosta

► ingatlanközvetítés, értékbecslés készítése, hitelügyintézés, ingatlanok fotózása, helyszíni megtekintése, ingatlanok felkutatása. A meghírdetett ingatlanok belföldön, Németországban, Hollandiában és országos adatbázisban vannak

ingatlanrosta.hupont.hu

60. Schwarenberg kennel, szálkás-, hosszú- és rövidszörű tacskók

► Kaninchen, törpe, standard tacskók minőségi tenyészete.

schwarenberg.hupont.hu

61. Etyeki bérlemény -Zölddomb Lakópark - Kerekdomb u 2

► Álombérlet - Minőség, korrekt ár és tulajdonos, csönd, nyugalom, Budapesthez közeli, Érdeklődni: Abonyi Ferenc 06 203306425 vagy közvetlen a tulajdonos: karolysoos@yahoo.ca

etyeki-berlemeny.hupont.hu

62. ELECTROJAVKER KFT Háztartásigép Szakszerviz

► Indesit, Ariston, Gorenje, Samsung, Whirlpool, Candy, Siemens, Bosch, Zanussi, Electrolux, Szakszerviz. MOSÓGÉP - MOSOGATÓGÉP - SZÁRÍTÓGÉP - VILLANY TŰZHELY - FŐZŐLAP javitás. Elérhetőségeink: 06/1-227-7168, 06/30-894-4199, 06/1-227-2040

szervizkozpont.hupont.hu

63. Falfúró gyors szolgálat Bp. 06209884170

► Rögzítés fúrással betonpanel födémbe, téglafalra,csempére,gipszkartonra pénz visszafizetési garanciával . Dísztárgyak, dekorációk, fürdőszobákba kiegészítők, lámpák, karnisok, sportszerek felfúrása. PROFI LÉGTECHNIKAI FÚRÁS 0-24

falfuro.hupont.hu

64. Autómentő tréler bérlés Budapest

► Nonstop 0-24 olcsó tréler bérlés Budapesten 06 30 285 7558, akár azonnal!

trelerberles.hupont.hu

65. Ventilátor szerelés elszívó javítás Pest megye 06209884170

► Fürdőszőszoba ventilátor gyors javítása WC szagelszívó készülékek felszerelése konyha páraelszívó bekötése falfúrással penészesedés végleges megszüntetése. Helios, Wernig, Vortice, Red-Ring, Elicent, Cata,Nodor, Falmec, Sirius, Casals,Ardes

ventilatorszerviz.hupont.hu

66. LÁCACSÉKE

► 2010 szeptemberétől azok a hírek és képek kerülnek ide, melyek feltöltési-korlát miatt már nem helyezhetők el a www.lacacseke.hu oldalra. Az új hírek, információk az Oldalak (menü) pont alatt találhatók

lacacseke.hupont.hu

67. HATODIK NAPON

► HÍREK, ÖSSZEESKÜVÉSEK, FILMMOZAIK, STB.

hatodiknapon.hupont.hu

68. TURBÓCSŐ, TÖLTŐLEVEGŐ CSŐ - MaTi-CaR Alkatrészek elérhető áron Miskolcon...

► Intercooler csövek: Audi, BMW, Citroen, Chevrolet, Daewoo, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Nissan, Peugeot, Renault, Saab, Seat, Skoda, VW és szinte minden autótípushoz elérhető áron..

turbocso-intercoolercso.hupont.hu

69. RONCSAUTÓ FELVÁSÁRLÁS MAGAS ÁRON! BUDAPEST ÉS PESTMEGYE

► BONTÁSI IGAZOLÁS FORGALOMBÓL VALÓ VÉGLEGES KIVONÁS!

roncsautovetel.hupont.hu

70. A földrajz

► .

foldrajzkrisz.hupont.hu

71. Piroska Transport Tüzép 06 /20/ 9 412 922

► Tisztelt Vásárlóink a Piroska Transport Kft azaz a Piroska kő telep, mely a 32 - út mellett a Nagysándor József út és a Thököly úti körforgalom után Zagyvarékas irányában helyezkedik el, az építőanyag áremelések ellenére sem emelte árait.

piroskatrans.hupont.hu

72. A mi oldalunk..:D Anita&Vanda. Bocigirl ×_× Wáá

► A másik bocigirl oldalunk: www.bocigirl.5mp.eu !KATT!

bocygyrl.hupont.hu

73. MINDEN AMI FINOM:)))

► Ételek, édes sütemények, sós sütik.

mindmegeszem.hupont.hu

74. Angyali menedék

► Angyali vezetés a megfáradt és beteg lelkeknek

archangelgabriel.hupont.hu

75. Csóka Tamás honlapja

► Itt mindent megtudhatsz rólam és kicsiny falumról, Pósfáról.

csokatamas.hupont.hu

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 58
Tegnapi: 56
Heti: 288
Havi: 1 332
Össz.: 333 109

Látogatottság növelés
Oldal: De az eszemet neeeem
Bihari hímzések - © 2008 - 2023 - biharihimzes.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »