Bihari hímzések

" Mert aki a hímzést megszereti, az öltések, a színes fonalak nélkül egyetlen napját sem tudja már elképzelni."De az eszemet neeem  

Naponta halljuk.  A hírdetésfeladás  manapság már olyan hétköznapi tevékenységgé vált akár a levegővétel , de ahogy arra  van képed hozzá c. blogbejegyzésben már kitértem nem mindegy hogyan hírdetünk. 

A két nagy versenytárs az ami lefedi a hírdetések piacát és nemcsak akkor kattinthatunk ezekre az oldalakra ha el akarjuk adni a bringát meg a lámpát hanem akkor is sajnos ha egy jót akarunk nevetni.  Rengeteg az olyan hírdetés ami szánnivaló és hogy elkerüljük ezeket a hibákat nézzük meg min lehet  alaposan elcsúszni. 

jofogas_zsozso.jpg

Nyerő szlogen, fülbemászó dallam reklám állatka . nyerő a jófogás. 

 

aprod_1.jpg

az Apród apródja  OLX-szé válásukon fél magyarország gondolkodik de ők talpon maradtak bár nevük már mindenkinek apród marad kb. mint anno a Westel - T-online-ná válásakor vagy a Pannon GSM -  telenor-rá válása idején.   kell egy idő...  

Hírdetés feladás  aranyszabályai :

 fénykép a lelke mindennek 

A hírdetés semmit se ér kép nélkül  így legyen első lépésben a legfontosabb hogy éles, jó minőségü képet készítsünk lehetőleg digitális minőségben minél inkább a tárgyra fókuszálva .  a tárgyakat természetes közegébe helyezzük el, nincs is annál ingerkeltőbb amikor a cipőket a konyhaasztalra, a gyerekruhákat pedig a kanapéra terítik le.   Mintás  hátteret próbáljuk meg kikerülni.  az hogy nem használunk katalógus fotót már kezd egyértelmü lenni de sokan nem tesznek fel egyáltalán képet ami alaphibának számít.  szintén rutin hibának számít hogy sokan adnak fel szolgáltatásról hírdetést fénykép nélkül.  hogy példát mondjak : tanárok, cipészek.   nem is kell katalógusfotó meg bugyuta képek. kérjünk meg valakit hogy fényképezzen le  egy  munka  közben igényes ruhában mosolyogva stb.   adjuk el magunkat., keltsünk jó látszatot. 

információ: a több mindig jobb. 

használjuk ki a karakterszámot és írjunk le mindent ami fordított esetben minket is érdekelne.  típushiba hogy cipők hírdetésénél ha nem írunk belső talp hosszt a hírdetés szövegébe sorra fogjuk kapni az üzeneteket az ez iránt érdeklődöktől.  Írjuk le a termék állapotát, fényképezzük le a terméket több szögből is akár egy olyan tárggyal aminek mindenki tudja a méretét . ez lehet egy gyufásdoboz, egy pénzérme.  persze az a legjobb ha közöljük a pontos méreteket  elengedhetetlen szinte minden árunál főleg bútoroknál!!!  Ezzel a lépéssel megkíméljük magunkat a levelek áradatától amiben arra fognak rákérdezni amit nem írtunk le . hihetetlen sasszeme van egyeseknek  észrevesznek mindent és ha komoly a vásárlási szándékuk rá is fognak kérdezni . 

amit_a_rokka_....jpg

fogalmazás  

vannak azok a hírdetők akik egyszerüek mint a raklap. -  hízó van eladó- pl.  és van aki kiműveltnek akar tünni és annyira agyonbonyolítja a mondandóját hogy az már siralmas. 

Fogalmazzunk egyszerüen és érthetően olvassuk át a hírdetésre szánt szöveget csoportosítsuk a mondanivalónkat.  Ha bizonytalannak tűnünk benne javítsuk ki. Ne használjuk az olyan szófordulatokat hogy el szeretnénk adni , megválnánk tőle ,  feleslegessé vált...stb.   nem kell a vevő orrára kötni hogy miért szeretnénk eladi mi az amiért nem megfelelő  az eladásra kínált tárgy.   Persze a hibákat tüntessük fel hiszen ezzel becsaphatjuk a  vásárlót de nem kell magyarázkodni . Ami érdekli úgyis rá fog kérdezni akár üzenetben akár személyesen. 

 

Elérhetőség: 

alaphiba hogy sokan úgy hírdetnek hogy nincs lehetőségük felvenni a telefont.  amikor még babatermékeket hírdettem a fiam születése után rengeteg olyan vásárlóm volt aki azért tőlem vett meg mellszívót mert én voltam este kilenckor az egyetlen aki felvette a telefont.  Még aznap ki is jött érte ajándékba kapott egy cumisüveget.    

Nem kell izgulni és felkapni a telefont de legyen mindig elérhető közelségben, feltöltve.  ha kicseng várjunk egy két kicsengést is - öt mp-  akkor is ha pont mellettünk van a készülék .   ha folyamatosan hírdetünk bele fogunk jönni a dolgokba .  készítsünk össze egy kis csomagot magunkhoz amiben van egy térkép - ha valaki messzebbről látogat meg minket el tudjuk utcanevekkel is mondani hogy tud megközelíteni bennünket.   vigyünk magunkkal a noteszünkben egy kis jegyzetet arról hogy miket hírdetünk és mennyiért szeretnénk eladni így ha valaki esetleg telefonon át alkudni szeretne legyünk képben házon kívül is .  

Megbízhatóság: 

az ígéret szép szó...    magamból kiindulva mindig odaírom a termékeim mellé hogy ha elkelt akkor törlöm az adott képet vagy ha több dolgot fényképzetem le - ez nem jó módszer nem javaslom-  akkor a hírdetés szövegében  csupa nagybetüvel tüntessük fel az eladott termék státuszát  : ELKELT.      

számítsunk rá hogy ha valami olyasmit hírdetünk ami miatt házhoz kell menni  akkor a lakás  a ház legyen tiszta hiszen ezzel egyúttal be is mutatkozunk Neki.   Ha tudjuk mikor számíthatunk a látogatásra  fogadjuk a vásárlót,  fogjunk vele kezet  mutatkozzunk be és tartsuk szóval  - könnyen idetalált-e vagy ha hozott magával valakit akkor kérdezzünk róla - pl. a kismamák esetében.  Ne legyünk persze tolakodóak de nem is kell hogy elötte caplassunk szótlanul.  

A hírdetni kívánt tárgy legyen mindig letisztítva - még akkkor is ha nem új hanem használtuk korábban a használt és a koszos nem ugyanaz! - . ha ruhákat hírdetünk mosva vasalva egy dobozban egymásra fektetve vagy szépen összehajtva tároljuk .  a bútorok legyenek üresek  de tiszták bármikor megtekinthető állapotban  ne kelljen pirulni miatta hogy esetleg pókhálós vagy áll rajta a por.  Kevés ennél kiábrándítóbb van.  

Legyünk gondoskodóak . ha kismamát várunk mint vásárló készítsünk ki egy fotelt vagy széket szintén így ha idős ember jön .Kínáljuk meg egy pohár vízzel  nem kell semmi komolyabb .  Ha kisgyerek is jön  mert pl. ruhát rá kell próbálni biztosítsunk számukra egy kis széket ahová le tud ülni ruha próba közben.  A vásárolt termékek számára készítsünk ki pár nejlonzacskót ha cipőket árulunk cipősdobozokat is rendelkezésre bocsájthatunk. 

az eladni kívánt termékeket - ha több is van - tartsuk külön helyiségben vagy jól elkülöníthető helyen - polcon. -  

a pénz átvételekor ne csapjunk le mint egy éhező farkas a bárányra és ne a pénztárcánkba tegyük a pénzt főleg ne fizetés után .  a legtöbben kiszámolt apróval érkeznek nem jönnek nagy címletekkel  tudjunk visszaadni Nekik vagy pedig keltsünk jó látszatot és kerekítsünk lefelé. 

ajándék: 

sokan beleesnek abba a hibába hogy ajándékként tüntetnek fel valami olyat amit egyébként belekalkuláltak az árba .  Ezt ne tegyük ne akarjunk senkit becsapni.  ha az a szándékunk hogy a vásárlás után ajándékot adjunk akkor eleve úgy adjuk fel a hírdetést hogy pl. ötezer ft os vásárlás után ajándékot adunk vagy pedig hármat fizet négyet kap stb. ez legális!   

ajándékként válasszunk olyat termékeket amit önmagában nem tudunk értékesíteni de az emberek örömmel veszik ilyen pl. babatermékek eladása során a cumi lánc, cumisüveg - cumi nélkül-  ezek adhatóak mellszívó vásárlása után . hiszen egy kb. tízezres tételt adunk és 10%-nyit ajándék formában visszakap ha adunk ajándékba egy 1000,-1500,- ft értékü cumisüveget.    így gondolkodjunk .  ha játékot vagy gyerekruhát hírdetünk meg akkor a sapkákat kis kendőket sálakat kesztyüket tegyük el és pl. egy kabát vásárlójának  adjunk ajándékba egy pár kesztyüt vagy egy sapkát .   

cipő vásárlásakor zoknit is ajándékozhatunk . ..... és így tovább. 

Vásárlás végeztével kérdezzük meg a látogatótól hogy értesíthetjük-e további ajánlatokról e-mailben.  ha pl. szülés elött álló kismama a vásárló akkor  kislány v. kisfiú ruhákat  tartalmazó hírdetéseink linkjét elküldhetjük neki e-mailben.  mint egy hírlevélként mondjuk negyedévente .   ezzel folyamatos vásárlóvá tehetjük őt és garantáltan jó pontnak fogja venni ezt a gesztust!  tartsuk is be!!!!!   magunk részére is jegyezzük fel . pl. Évinek kislány ruhák ímélben és egy dátum hogy mikor szül majd  stb.  jegyzeteljünk , gyorsan írjuk fel mit adtunk el és töröljük a listáról húzzuk ki hogy eladtuk  .  

Amennyiben szükséges igényes névjegyeket is készíthetünk kis emlékeztetővel hogy babaruhák Ágitól és a telefonszámunk hogy ha még érdekli valami vagy megtetszett neki egy tétel de még bizonytalan a megvételét illetőleg tudjunk neki fogódzót adni hogy hívjon bátran !  

ezeket névjegy kartonra díszítő írással vagy nyomtatva készítsük el  és csatoljuk a vásárolt termékek mellé tartsuk is mindig ott semmit se kelljen keresgélni . 

 

Értéket ne hagyjunk sose elöl és mindig pozitív hozzáállással de egészséges gyanakvással kezeljünk mindenkit.    Ha így teszünk és figyelünk az apróbb dolgokra is  jó kereskedővé válhatunk és sikeres eladásaink lesznek .  Ez tanulható!  

 

ps. 

A hírdetés múltja egy  1898-as állásajánlat: 

 

hirdetes_1898.jpg

 
Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg!

KIEMELT, REKLÁMMENTES OLDALAK

1. Bio vetőmagok saját kertemből

► Teremtés Könyve 1/29. „Nézzétek, nektek adok minden növényt az egész földön, amely magot terem és minden fát, amely magot rejtő gyümölcsöt érlel, hogy táplálékotok legyen".

biovetomag.hupont.hu

2. GÉPEM KFT-BONTÓKALAPÁCS javítás eladás-BONTÓTÜSKE gyártása. Gépkölcsönző.

► Hidraulikus bontókalapács, légkalapács, törőfej javítás, eladás, forgalmazás, alkatrészek gyártása, beszerzése, bontótüske gyártás, gépkölcsönző

bontokalapacsjavitas.hupont.hu

3. Bevételnövelés a KKV szektorban - Kasza Tamás

► Miért nincs elég bevétel a kkv szektorban az értékesítésből? Kasza Tamás elmondja bevétel növelő tippjeit, amiket több, mint 400 kkv sikeresen használ már. Legyen ÖN a következő!

bevetelnoveles.hupont.hu

4. Bútor, bútorfestés, gyermekbútor, konyhabútor, egyedi bútor, stb.

► Olcsó bútorlap, bútorasztalos - bútorkészítés, szekrény - modern asztalok, fafaragás, beépített bútor ára, használt faipari gépek.

butor-lap.hupont.hu

5. TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPEST

► SZŐNYEGTISZTÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS, KÁRPITTISZTÍTÓGÉP BÉRLÉS BUDAPEST. KAUCIÓ NINCS. INGYENES HÁZHOSSZÁLLÍTÁS AZ EGÉSZ VÁROSBAN.

budapestigepkolcsonzo.hupont.hu

6. FÜREDI BÁDOGOS KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

► Bádogos- és fémlemez áruk, acél-, alumínium-, cink tetőfedő és csatornarendszerek, trapéz- és cserepeslemez, polikarbonát, kiegészítők, lemezmegmunkáló gépek, kéziszerszámok márka- és szakkereskedése. Korcolt lemez. TETŐMOSÁS, NAPELEM TISZTÍTÁS.

badogosszakuzlet.hupont.hu

7. Nyaralás a Balatonnál!

► Olcsó, de színvonalas szálláshely Fonyódon!

balatonnyaralas.hupont.hu

8. Balatoni szállásaink várnak!

► Modern, kényelmes szállásink várnak rád! Családdal vagy barátokkal, nyüzsgő vagy csendes helyet keresel? Nálunk megtalálod az igazit! :)

balatoniszallasok.hupont.hu

9. Biatorbágy eladó lakás | Lakás eladó Biatorbágy lakóparkban

► Biatorbágy Lakás Eladó | Új építésű szuper lakás 61 nm + 55nm saját kert

biatorbagy-elado-lakas.hupont.hu

LEGLÁTOGATOTTABB OLDALAK (MAI).

HuPont hirdetési rendszer

1. + Dr. Nem Doktor +

► Dr? Az itt lévő dr-ok jogosultak dr-ként a dr előtag használatára. A doktorokban, tanácsaikban megbízunk. De ön doktor? Nem vagyok Dr. De ettől még tudhatok. Tőlük tanulok 2011 óta. Dr...

dr-nem-doktor.hupont.hu

2. ___ KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !!!

► A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ, BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK.

kerites.hupont.hu

3. Az autók és motorok csodálatos világa

► Ez az oldal azért jött létre, hogy mindenki gyönyörködhetjen és csodálhatja az új idök autóit és motorjait. Na meg persze a történetüket is. Itt minden megtalálható ami autó és motor. Remélem mindenkinek fog tetszeni és jól fogja érezni magát.

automoto.hupont.hu

4. ASEA a palackbazárt csodamolekulák

► Szabadítsuk ki együtt a palack szellemét!!! Egészség sejtszinten!A világon mindenhol, minden ember számára! Tűz és jég egy palackban!!!

paalckbazartcsodamolekula.hupont.hu

5. Nem minden Fekete-Fehér

► Figyelmeztetés!!! Fiúk kizárva! Nem minden fekete-fehér, még ha ez az oldal az is! XD

olvaso-oldal.hupont.hu

6. Ladányi Mihály Általános Iskola 2.c osztály honlapja

► "Jót s jól! Ebben áll a nagy titok! "

agi-tunde.hupont.hu

7. MaTi-CaR ALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► Új, utángyártott, és gyári alkatrészek elérhető áron Miskolcon. Minden autótípushoz: ALFA/AUDI/BMW/CITROEN/CHEVROLET/DAEWOO/FIAT/FORD/HONDA/KIA/LANCIA/LEXUS/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/PEUGEOT/RENAULT/SAAB/SEAT/SKODA/VW alkatrészek elérhető áron..

alkatreszekmindenautohoz.hupont.hu

8. A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PÁRT

► Győzni fogunk, mert olyan elképzelést képviselünk, amely egy közös céllá alakul át, ezért elpusztíthatatlan, valamint visszaadja az emberek önbecsülését, magabiztosságát és az önmegvalósítás reményét, társadalmi osztályoktól függetlenül. Kásler Árpád

ahazanemeladomozgalom.hupont.hu

9. Kádár virágkertészet Palics

► muskátlik,egynyári virágok , virágpalánták , cserepes és vágott krizantémok termesztése

kadarflower.hupont.hu

10. ~Anime~

► Ebben a menüpontban megtalálható az összes anime, köztük kiemelve azok, amik a jobb oldali sávban már szerepelnek!

naruto-khun.hupont.hu

11. Zsolnay Make Up

► Sminkelés, Sminktanfolyam, Műszempillaépítés

zsolnaymakeup.hupont.hu

12. Zsóri Áron Ábel Oldala Minecraft nevei:zsori25565,zsori1,zsori,dvagio123

► In The Minecraft Game!!!! Let' GO

zsorioldala.hupont.hu

13. GTA San Andreas

► Minden, amit tudni kell a GTA-ról! Kódok, módok, végigjátszás és egyebek! :)

gta-sandreas.hupont.hu

14. Szandihello

► Ez a világ legjobb weboldala

szandihello.hupont.hu

15. Angyali menedék

► Angyali vezetés a megfáradt és beteg lelkeknek

archangelgabriel.hupont.hu

16. Loobelt MOTOR

► ---Használt robogók, Kis- és Nagymotorok; Új és használt alkatrészek; ------------------------------Kiegészítők; Motoros ruházat--------------------------------------------------4405 Nyíregyháza, Kállói út 105.------------------------06 30\2616 044

loobeltmotor.hupont.hu

17. Angol nyelvkönyv - azoknak akik szeretnének IGAZÁN jól angolul!

► Sokszor belefogtál már az angol nyelv megtanulásába, de mindig elakadtál? Megvan a megoldás! Ez a nyelvkönyv meg tud tanítani angolul.

angol-nyelvkonyv.hupont.hu

18. Manikűr, pedikűr, műkörömépítés, kéz és lábápolás Debrecenben

► Kérésre házhoz is megyek, nem számítok fel kiszállási díjat!

zseva.hupont.hu

19. Gombacsíra faanyagra! Újdonság!Chili paprika és vetőmag

► Termesszen gombát otthon,egyszerűen -Laska és-Shiitake gomba oltópálcika

shiitakegombakert.hupont.hu

20. ♥¢ιฤ∂ч σℓ∂คℓค♥

► •♦♥ látom a szemedben,hogy idebújnál hozzám lépj bátran közelebb nekem nem kell sorszám ♥♦•

cindybaba.hupont.hu

21. Kilométerek gyüjtéseinek illusztrált története

► Többet ér egyszer látni, mint százszor olvasni róla.

zsiraf.hupont.hu

22. Klíma telepítés ,Klíma tisztítás ,Klíma szerelés,Klímajavítás,karbantartás,

► Klíma telepítés szerelés tisztítás karbantartás

klima-telepites.hupont.hu

23. Ablak, ajtó felújítása, szigetelése

► Honlapunkon a nyílászárók (ajtók, ablakok) felújításával, szigetelésével és ezek javításával foglalkozunk. Munkánkkal megbízóinknak 20-40%-os energiamegtakarítás lehetőségét adjuk.

ajto-ablak-szigeteles.hupont.hu

24. Проект "ЭКО-ТРАВЫ"

► Сайт возможно многим поможет открыть своё дело или приумножить имеющийся капитал. Проект "Эко-травы" может оказать для этого свою креативную и иную помощь.

eco-travy.hupont.hu

25. Ágnes vendégház a Zselic kapujában

► „Üdülés falun, egy zselici kis faluban, Szennában."

agnes-vendeghaz.hupont.hu

26. Idézetek ^~^

► Idézetek, meg minden ami leköthet.

myidezet.hupont.hu

27. GLUTÉNMENTES ÖVEZET

► Hogyan fogyhatsz 50 felett gluténmentes diétával?

glutenmentesreceptek.hupont.hu

28. TŰZIFA - RÖNK TŰZIFA, MÉTERES TŰZIFA, HASOGATOTT TŰZIFA, A GYÁRTÓTÓL!!!

► Tűzifára van szüksége? Tűzifa rönkben, tűzifa méterben, tűzifa hasogatva, nagy tételben, gyári áron Szlovákiából, rövid szállítási határidővel!

tuzifak.hupont.hu

29. www.ok-e.hupont.hu Vissza várlak! :)

► Helló!!!!! (Szinte minden nap szerkesztem!)

ok-e.hupont.hu

30. Pedikűrözés otthonában!

► Megbízható pedikűrös házhoz megy!

andipedikur.hupont.hu

31. Díszburkolatok!

► Mediterrán jellegű kő és tégla utánzatú díszburkolatok forgalmazása!

baudeko.hupont.hu

32. A mi oldalunk......=][=..

► Sya....Ezen az oldalon megtalálhatsz pl.Hangulatjeleke,t...és Playboy-t, IQ kérdéseket, Találós kérdéseket, Csillogó nevek,Csilogó feliratok és egy s másdolgot.Remélem tetszik és máskor is benézel. Jó szórakozást! Na sya puxXx.(KL).

jelekandviccek.hupont.hu

33. BUDAPESTEXPRESSZ FUTÁRSZOLGÁLAT

► LEVÉL ÉS CSOMAGSZÁLLÍTÁS KEDVEZŐ ÁRAKON

budapestexpressz.hupont.hu

34. zozootattoo

► Ha olcsón szeretnél jó minőséget,keresd fel az oldalamat...tel;06307694809

zozootattoo.hupont.hu

35. Dr.Németh Tamás fül-orr-gégészet és gyermek fül-orr-gégészet rendelése

► Fül-orr-gégészet és gyermek fül-orr-gégészet magánrendelés a 11.kerületben

fuleszorvos.hupont.hu

36. Pavilon Sátor Rendezvény Garázs Raktár Vendéglátó Kiállító Sátor

► PAVILON SÁTOR, PONYVAGARÁZS, SÁTORGARÁZS, GARÁZS, SÖRSÁTOR, PIACI SÁTOR, RENDEZVÉNYSÁTOR. GÁZ/12V - 220V ELEKTORMOS VATTACUKOR GÉP, ÉS 220V POP-CORN GÉP

pavilon.hupont.hu

37. Új és használt otthoni és profi edzőgépek értékesítése, bérbeadása!

► Futópad, futógép, elliptikus, ellipszis, cross tréner, szobakerékpár, spin bike, kombinált edzőgép, evezőgép, stb. Telefon: 06-70/316-4889 Email: futopadokpecs@gmail.com

edzogepek.hupont.hu

38. Hogy áll a ház? - Egy családi ház építése.

► Egy családi ház építésének folyamatai képekkel, leírásokkal. 2012 - 2013

hogyallahaz.hupont.hu

39. Kérem álljon meg egy szóra, legyen Ön is boltunk vásárlója!

► Vásároljon MOST Ön is vasanyagot megfizethető áron. Egy telefon hívásra +36705327378

andagakerkft.hupont.hu

40. Látogatottságnövelés Ingyen és Hatékonyan! Több honlap látogató ingyen!

► Itt bevált látogatottság növelési tippeket találhatsz és feliratkozhatsz az ingyenes tanfolyamra! Tedd eredményessé a HuPont.hu weboldalad!

latogatottsagnoveles.hupont.hu

41. vagányok,tehát tinik

► minden ami minket fiatalokat érdekel.

teenager.hupont.hu

42. www.gyogyitogomba.hupont.hu

► Ganoderma gomba tartalmú egészségmegőrző termékek

gyogyitogomba.hupont.hu

43. Baubo Önmegvalósító Mühely

► Ez az a hely, ahol újra megtalálhatod magadat, és megtanulhatsz felelösséget vállalni önmagadért

baubo.hupont.hu

44. Széki Kapusi István hivatalos honlapja

► Erdély, a Mezőség, szülőfalum Szék. Varázslatos mesevilág, ma is élő hagyományok kifogyhatatlan forrása, drága szülőföldem.

kapusi.hupont.hu

45. Falumúzeum Nagygeresd

► 1964-ben alapított Helytörténeti Gyűjtemény. VOLT EGYSZER EGY FALUMÚZEUM. MEG SZÜNTETTÉK MERT A KÖZSÉG NEM VOLT ARRA ANYAGILAG KÉPES, HOGY MUZEOLÓGUST ALKALMAZZON. MINDEN TÁRGYAT, IRATOT, A PORT IS KISÖPÖRTÉK AKÁR CSAK ANNO, A PADLÁS SÖPRÉSEKKOR.

falumuzeumnagygeresd.hupont.hu

46. Épitkezés,felújitás

► Tisztelt látogató!-ez a honlap ismerteti néhány munkám gyümölcsét,kérem tekintse figyelemmel hiszen igy készültek el

bajko-miklos.hupont.hu

47. Gyere Velem és légy szabad!

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

csammer.hupont.hu

48. Zsi-Ko Ker.

► "MINDENT EGY HELYEN"

zsikoker.hupont.hu

49. Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább.

► "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még akkor sem, ha nincs benne semmi különös. Én én magam vagyok, és ez több annál, amit néhányan elmondhatnak magukról."

mindigvantovabb.hupont.hu

50. agyneműgarnituraolcson

► Lakástextil webáruházunk azzal a céllal jött létre,hogy kényelmesen és biztonságosan otthonából rendelheti meg az önnek legmegfelelőbb terméket. Reméljük, hogy termékeink közt böngészve megtalálja - a gyönyörű ágynemű garniturák, plédek,stb

agynemugarnitura.hupont.hu

51. Itt a West Dance Team

► "... fejezd ki tánccal mindazt az energiát, ami felszabadult benned. Az egész tested tele lesz energiával, hagyd, hogy ez az energia a táncon keresztül fejeződjön ki. Igen fontos a tánc..."

wdt.hupont.hu

52. AJÁNDÉK FÉRFIAKNAK SZÜLETÉSNAPRA

► Viking ivókupa, magyaros ivókürt, szaru kürt, ajándék férfiaknak fiúknak karácsonyra, születésnapra, Szarufésű nőknek, férfiaknak, ajándék karácsonyra. Viking bögre szaruból. Viking harci kürt.

szaruajandek.hupont.hu

53. AnimeFanlap!

► Itt találhatsz az animékről sok dolgokat főleg képeket remélem tetszeni fog!

animegirl-oldala.hupont.hu

54. ♥♥♥ Lovas honlap--> Nektek ♥♥♥

► A LóésLovasaGM.hupont.hu egy lovas weboldal. A GM a weboldal szerkesztőjét(Gerda), és "lovát" (Mary) rejti. Ezzel a weboldallal szeretnélek a lovak csodálatos világába kalauzolni titeket. Légy hát TE is részese a csodának! :)

loeslovasagm.hupont.hu

55. 24 órás Betegápolás Kaposvár-Ausztria

► Folyamatosan keresünk betegápolókat Ausztriába,bejelentett Ausztriai munka 2-4 hetes turnus váltások.Szállás-étkezés biztosított.Utazás cégünk álltal Kaposvár és 50 Km-es körzetéből.

betegapolaskaposvar.hupont.hu

56. Dobozi Református Egyházközség 5624 Doboz, Kossuth tér 21.

► "Ha az Isten velünk, kicsoda ellenünk?" Róm.8.31.

dobozi-reformatus.hupont.hu

57. Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet!

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

csapat.hupont.hu

58. Unatkozol? Ha igen a válasz nézz be ide.:) szia.:P

► Versek, Idézetek, Forma1, Msn nevek és minden apróságok.:)

zsancis.hupont.hu

59. HÁZAK, LAKÁSOK REJTETT HIBÁINAK FELDERÍTÉSE, VIZSGÁLATA

► Ingatlanok,házak,lakások,ipari ingatlanok vásárlás előtti helyszíni gyorsdiagnosztikája műszeres mérésekkel, a rejtett hibák kiszűrésére

hazkem.hupont.hu

60. KÉPESLAPOK

► Ezen az oldalon az én képeslapjaimat teszem közzé.

kepeslaprb.hupont.hu

61. Silmeczi Éva írásai

► Minden amit hasznosnak vagy érdekesnek gondolok. | Hasznos oldalak. Keresőoptimalizálás. Weboldal készítés. Online értékesítés. Import autó. Luxus autó. Használt autó.

selmeczieva.hupont.hu

62. Lemboczki Zsombor honlapja

► Írások

zsimizsom.hupont.hu

63. AGGTELEK, AHOL ÖRÖMMEL TÖLTEKEZHET

► AGGTELEKEN, BARLANG KÖZELÉBEN, JÓ NAGY HÁZBAN, KÉNYELEMBEN PIHENHET, MENTÁLIS TRÉNINGEN, VAGY AGYÚJRAHANGOLÓ KURZUSON VEHET RÉSZT www.agyujrahangolas.hupont.hu +36.70.7764770

aggtelek.hupont.hu

64. Amur, Ponty, Harcsa,... horgászat, horgászmódszerek,csalik!

► Amur, Ponty, és Harcsa horgászat, horgászmódszerek,csalik lehetőségeit szeretném nagyvonalakban bemutatni az olvasóknak! (még készül)

mindent-a-horgaszatrol.hupont.hu

65. Berendezés és berendezés!

► A házak és tervek világa

berendezes.hupont.hu

66. Az ígéret szép szó

► Az olvasás szórakozás, az olvasottság erény.

azigeretszepszo.hupont.hu

67. Graffitik és még sok minden más.

► http://budapestavantgarde.blog.hu/2013/03/31/ken_block_es_a_fiesta_st_megmozgatta_a_hazai_graffitisek_legjobbjait

bauerzoltan.hupont.hu

68. Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet!

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

isoconsultation.hupont.hu

69. REKLÁM & DEKORÁCIÓ

► Grafikai tervezés - Reklámfeliratozás

polomester.hupont.hu

70. Redőny javítás

► Redőny javítás, Redőny, reluxa, szalagfüggöny, szúnyogháló, napellenző készítés. Új redőny rövid határidővel. Budapesten és Pest megyében.

arnyekolas-ablakcsere.hupont.hu

71. Magyar Ébredés

► A magyarság jövőjéről

jozsef.hupont.hu

72. CSODAKÖNYV TÜNDÉR MESE

► CSODÁLATOS MESE NEM CSAK GYEREKEKNEK. KÉT TESTVÉR KALANDJAI CSODAFÖLDÖN, A TÜNDÉREK, KOBOLDOK FÖLDJÉN. GYERMEK OLDALAK!

csodakonyv.hupont.hu

73. MÉZES MADZAG

► Üdvözöllek! Ebben a lapban találod meg az utat saját írásaimat tartalmazó honlapjaimhoz. Itt csak ízelítőt kaphatsz belőlük. Azaz elhúzom előtted a mézes madzagot...De remélem nem bánod meg, hogy idetévedtél! Zsefy Zsanett (Bné Sz. Csilla)

zsefy-cedrus-versek.hupont.hu

74. Aseni

► Gyere és alkoss

aseni.hupont.hu

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 59
Tegnapi: 83
Heti: 258
Havi: 1 639
Össz.: 320 569

Látogatottság növelés
Oldal: De az eszemet neeeem
Bihari hímzések - © 2008 - 2023 - biharihimzes.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »