Bihari hímzések

" Mert aki a hímzést megszereti, az öltések, a színes fonalak nélkül egyetlen napját sem tudja már elképzelni."

Itt szerkesztheted a frissen létrehozott oldaladat!
akkor szerkesztem és elmesélem : 


Hogy kezdődött?...Biharihímzés

elég régen meséltem most pótolom. Haladjunk időrendi sorrendben . 

2008-at írunk ekkor vártuk az első babánkat akiről még nem tudtuk sokáig hogy kislány vagy fiúcska.. unalmamban elkezdtem pakolászni a ruhácskáit és a kezembe kerültek a fehér body-k amik olyanok voltak ott és akkor mint a festővászon. Ám  én nem festettem rájuk. ...

Tanácsot kértem és egyik este a férjem mutatott egy könyvben - Turáni ornamentika- egy mintát  ami nagyon tetszett neki és mondta hogy ezt rá lehetne hímezni  bodyra meg is tettem, és tényleg mutatós lett  aztán már magától jött hogy írjuk alá hogy táltos de rovásírással .  Tudok rovásírni szv. felrajzoltam és kihímeztem . Így született az első hímzett "termékem": 

p1040437.jpg

itt már a fiam viseli. 

Hímeztem még tetra pelenkákat hát az nem volt egyszerü . nagyon nem de aztán ráéreztem az ízére és többet is készítettem.

himzett_pelus_.jpg

Aztán a kórházban is eléggé unalmas volt az élet négy hétig voltunk bent és pocakosan egész nap nem volt mit tenni akkor mondtam anyósomnak hogy hozzon valami hímeznivalót vett egy falvédőt és hozott pár guriga cérnát otthonról. A szülés elött pár nappal a főorvos azt mondta akkor enged csak ki ha a gyerkőc is meglesz de a falvédő se marad félkészen... ekkor már vagy még  ráma nélkül hímeztem és nem is hiányzott túlzottan. Ezen mindenki meglepődött én csak pislogtam hisz így volt megszokott  utólag persze jobb lett volna vele . 

p1070990.jpg

most már látom benne a hibákat de akkor jó kis elfoglaltság volt.  Ahogy nőtt a lányom készítettem neki jópár hímzett dolgot de ezek nem lettek sajnos méltóképp megörökítve...  

Aztán ugorjunk egy nagyot az időben és elérkezünk 2013 januárjáig. Ekkor a fiam már másfél éves volt és újra volt időm és energiám esténként hímezgetni kipróbáltam más mintákat is és egy babás fórumbeli barátnőm így unszolt...

"tök szépen hímezel,most meg nagy divat is 
nemhogy hímeznél rucikat,aztán eladnád "

Kedves volt tőle és elkezdtem szétnézni a neten hogy mennyien foglalkoznak a kézi hímzésekkel és megdöbbenve láttam hogy sokan de azt is láttam hogy aki igazán szép és igényes munkát ad ki a kezéből abból az alkotóból kevés van és itt észak- kelet magyarországon egyáltalán senki sincs. Ekkor jött a felvetés hogy mi lenne ha... a férjem létrehozott nekem egy webhelyet a blognak - ezt .  és kért egy fantázianevet . Az jó lesz hogy kisjankó ? erre kiakadt.  Mondjál másikat mert ez rémes .

 

Én meg hirtelen rávágtam hogy bihari hímzés.

 

 

Ez volt az első ötletem ott és akkor merthogy Hajdú bihar megye de a tulajdonképpeni bihari hímzésnek a furtait mondják és azzal szerettem volna behatóbban foglalkozni...  így lett neve a gyereknek. 

A férjem később is egész jó kritikusnak számított és sokszor adott tanácsot mint kívülálló. Továbbá egész jól tűrte hogy mutogassam neki a mintákat hogy jaj ezt is meg majd ezt is ... Ő erre cserébe mutogatta nekem a World of Warcraft-beli karaktereit és hogy milyen patch-eket csinálgat velük. Neki is annyira volt csak kínai amit én mondtam mint nekem az Ő szövege.  :P 

Elkezdtem a könyvtárból kivenni könyveket amikből tanulhattam pl. fősulis vállalkozástan könyv. reklámokról és egyéb lehetőségekről olvastam belőlük.  Készítettünk névjegykártyákat és hirdetéseket ragasztottunk tűztünk ki ovis faliújságokra, hírdettünk az apródon, jófogáson beszéltem turkálók üzletvezetőivel hogy tennék le névjegyet . Ez így leírva két sor volt a megvalósítás két hónapot vett igénybe . Rengeteget tanultam közben utánnajártam mindennek voltak jó izgalmas részek is a tervezgetésben és kevésbé sikeres megmozdulások. Mindenből tanultam mint egy kisiskolás hisz először csináltunk ilyet. 

Most már sikeresebbnek mondhatom magam de a fejleményekről majd még később is beszámolok . Majd egyszer ... 

 

 Hogy folytatódott??? 

Nos ott tartottam hogy tanultam és tanultam . Sok mindent, bizalmat magamban, alázatot és a módot hogy kitartóan de óvatosan tudni kell mindenkit megszólítani.   Mégsem éreztem magam a siker kapujában. Valami hiányzott.  Jöttek a megrendelések, sose felejtem el a legelső komoly felkérésemet a Tokajt Rakamazzal összekötő hídon kaptam telefonon. Elötte is voltak kisebb munkáim de akkor azt gondoltam most vagy soha.  Ovisjel ...  Sikerült!  Jöttek a megrendelések sorban mégis tengett lengett a Facebook-os profilom . Volt 27 (!) like-olóm.   De nem moccant a mérleg . No azt nem gondoltam hogy feladom . Ez a szó nem szerepel a szótáramban.   Aztán ahogy lecsengett az ősz jött a tél készítgettem és raktam fel az újabbnál újabb mintákat dolgoztam is, de mindig azt éreztem hogy kéne egy lökés .Voltak megrendelések amiket öröm volt teljesíteni:

kalocsai_fekete_ing_zsofinak_kesz.jpg

Imádtam ezt a fekete inget is hímezni bár kevés idő volt rá. 

 2014 január 10. Reggel álmosan kávéval beültem a fotelba és katt a kedvenc oldalaimra többek közt a Hímezde oldalára is ahol azt olvastam hogy egy hímző pályázathoz egy hölgy kér bihari mintákat.   Nosza hát !  Ha én nem mozdulok akkor ki fog?   írtam Neki hogy van egy pár mintám és ezzel egy időben kezdtem keresgélni mégtöbbet.   Ahogy a kommentjeim sorjáztak Évi oldalán jöttek a like-ok is soha nem látott mértékben . Egy hétvége alatt a " kutya se ismer" ből eljutottam oda hogy a számítógépem lefagyott mert nem bírta az iramot.  Péntektől számítva a 3. napon kb. 140-150-nel több kedvelőm lett .  Időbe tellt míg megnézegettem kik azok akik engem megtisztelnek azzal hogy szeretnének hallani a munkásságom felöl .  Ekkoriban kezdtek el sorjázni a blogbejegyzések és amikor egyre több külföldi kedvelőm lett a fontosabb lépéseket a Fb-on lefordítottam angolra is .     Itt és most szeretnék köszönetet mondani a Hímezde háziasszonyának Évának . Továbbá sokkal tartozom a férjem édesanyjának is aki mindig segít és támogat.

 Nélküle sem tartanék most itt .  Édesanyám is mindig a kedvemet keresi kapok tőle alapanyagokat hímeznivalókat és büszke rám .Azt hiszem köszönettel tartozom a férjemnek is mert Ő találta ki hogy legyen blogom magamtól lehet el se kezdtem volna.  Ő volt az aki javasolta a furtai motívumot a mostani hímzőversenynél is . A másik javaslat az egy ókalocsai minta lett volna . Sokszor sokmindenben kérem ki  a tanácsát a véleményét . Azt gondolom nem lesz soha több tízezer rajongóm de elmondhatom hogy akik most vannak 402-en láttam a profiljukat mert érdekel hogy kik ők mit szeretnek hol élnek milyen nyelven beszélnek és nem csak a kimutatást nézem hogy a kedvelőim többsége hölgy és édesanyám - anyósom korabeliek. Igyekszem őket is ugyanolyan tisztelettel megszólítani ahogy a most szárnyaikat bontogató fiatalokkal is meg próbálom megtalálni a hangot.  Nem fogok hazudni senkinek kimondom ha valami nem tetszik és azt is ha nagyon tetszik. Számomra mindenki fontos aki letesz az asztalra egy kész művet és felvállalja hogy azt Ő készítette .  

Most ott tartok hogy egy újabb nagy munka kapujában állok . Nehéz volt megtalálni hogy mi az amiből többet is többfélét is érdemes készíteni még akkor is ha a nyakamon maradnak mint ahogy  itt vannak a régebbi eladásra készített munkáim is .  Nem szégyellem hogy még nem tudtam eladni közülük .  Valami még hiányzik . Büszke vagyok azonban arra hogy a megrendelések sikerrel teljesültek akiknek készítettem valami kis vagy éppen nagy hímzést legyen az bármi örömmel töltötte el őket . Ez is valami mondhatnánk .   A munkáimat sose fogom lebecsülni és noha van bevezető akció mindig ha valamit elkészítek és felteszem nem fogom őket fillérekért odaadni.  Azt hiszem ezt  le kellett hogy írjam mert hozzátartozik .  Most nincs hol árulnom a termékeimet mert ahogy írtam itt is a Breslon megszüntettem  egyelőre nem tudom hogy magyaroknak fogom -e árulni  a kész munkákat vagy alapból kihagyom ezt az opciót.  Ez még a jövö zenéje. Most "kivettem egy hét szabit " mielött belevágok a matyó köténybe úgygondoltam rám fér és most még meg is engedhetem magamnak .  

 

 

 

 
Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg!

KIEMELT, REKLÁMMENTES OLDALAK

1. Nyaralás a Balatonnál!

► Olcsó, de színvonalas szálláshely Fonyódon!

balatonnyaralas.hupont.hu

2. TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPEST

► SZŐNYEGTISZTÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS, KÁRPITTISZTÍTÓGÉP BÉRLÉS BUDAPEST. KAUCIÓ NINCS. INGYENES HÁZHOSSZÁLLÍTÁS AZ EGÉSZ VÁROSBAN.

budapestigepkolcsonzo.hupont.hu

3. Bútor, bútorfestés, gyermekbútor, konyhabútor, egyedi bútor, stb.

► Olcsó bútorlap, bútorasztalos - bútorkészítés, szekrény - modern asztalok, fafaragás, beépített bútor ára, használt faipari gépek.

butor-lap.hupont.hu

4. Bevételnövelés a KKV szektorban - Kasza Tamás

► Miért nincs elég bevétel a kkv szektorban az értékesítésből? Kasza Tamás elmondja bevétel növelő tippjeit, amiket több, mint 400 kkv sikeresen használ már. Legyen ÖN a következő!

bevetelnoveles.hupont.hu

5. GÉPEM KFT-BONTÓKALAPÁCS javítás eladás-BONTÓTÜSKE gyártása. Gépkölcsönző.

► Hidraulikus bontókalapács, légkalapács, törőfej javítás, eladás, forgalmazás, alkatrészek gyártása, beszerzése, bontótüske gyártás, gépkölcsönző

bontokalapacsjavitas.hupont.hu

6. Biatorbágy eladó lakás | Lakás eladó Biatorbágy lakóparkban

► Biatorbágy Lakás Eladó | Új építésű szuper lakás 61 nm + 55nm saját kert

biatorbagy-elado-lakas.hupont.hu

LEGLÁTOGATOTTABB OLDALAK (MAI).

HuPont hirdetési rendszer

1. + Dr. Nem Doktor +

► Dr? Az itt lévő dr-ok jogosultak dr-ként a dr előtag használatára. A doktorokban, tanácsaikban megbízunk. De ön doktor? Nem vagyok Dr. De ettől még tudhatok. Tőlük tanulok 2011 óta. Dr...

dr-nem-doktor.hupont.hu

2. Három szóban el tudom mondani, mit tanultam az életről: mindig megy tovább.

► "A világ minden szépségéért sem akarnám elcserélni az egyéniségemet, még akkor sem, ha nincs benne semmi különös. Én én magam vagyok, és ez több annál, amit néhányan elmondhatnak magukról."

mindigvantovabb.hupont.hu

3. Angol nyelvkönyv - azoknak akik szeretnének IGAZÁN jól angolul!

► Sokszor belefogtál már az angol nyelv megtanulásába, de mindig elakadtál? Megvan a megoldás! Ez a nyelvkönyv meg tud tanítani angolul.

angol-nyelvkonyv.hupont.hu

4. !!! Csak Hírességek !!!

► Ezen az oldalon csak hírességek találhatók! Jó szórakozást az oldal nézegetéséhez! :)

csakhiressegek.hupont.hu

5. Névnapi verses köszöntők, képeslapok - Pál Júlia tollából

► Különleges, verses névnapi köszöntők, képeslapok, nevek jellemzése, jelentése, saját versek

nevnapikoszontok.hupont.hu

6. ___ KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !!!

► A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ, BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK.

kerites.hupont.hu

7. Miley Cyrus:)

► Ez az oldal a lány tiniknek szól és azoknak,akik imádják Mileyt!Ezen az oldalon megismerhetet Mileyt és megtudhatsz róla olyan dolgokat,amit még eddig nem tudtál!Az oldalon több tini sztárról is olvashatsz,de Miley a fő!Nézzétek meg a "FRISS" menüt!

crazyladys.hupont.hu

8. lomtalanitasok.hupont.hu

► LOMTALANÍTÁS 06-20-9185-907 AZONNAL KÖLTÖZTETÉS Budapest I.II.III.IV.VIII.IX.X.XI.XII.XIII.XIV.XV.XVI.XVII.XVIII.XIX.XX.XXI.XXII.XXIII.ÉRD GÖD KEREPES ŐRBOTTYÁN PILISCSABA RÁCKEVE SŰLYSÁP SZÁZHALOMBATTA SZIGETSZENTMIKLÓS TÖKÖL VÁC BÚTOR SZÁLLÍTÁS

lomtalanitasok.hupont.hu

9. RE - FLEXI - OK

► "Ágyúval verébre?!"

reflexiok.hupont.hu

10. Naked Light

► Az idézet kifejezi az összes érzésed.Néha sírásra ,néha nevetésre késztet.

sajatidezetek.hupont.hu

11. Festett címergyűjtemény - Painted coat of arms collection

► Magyar történelmi-, település-, családi címerek, üvegfestmények.

festettcimerek.hupont.hu

12. MaTi-CaR Alkatrészek - AUTÓALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON...

► Új, utángyártott alkatrészek kedvező áron Miskolcon. AUDI, BMW, CITROEN, CHEVROET, DAEWOO, FIAT, FORD, HONDA, HYUNDAI, KIA, MAZDA, NISSAN, OPEL, PEUGEOT, RENAULT, SEAT, SKODA, VW alkatrészek! Szinte minden autóhoz alkatrészek elérhető áron..

maticar-alkatreszek.hupont.hu

13. Vattacukor gépek! Pavilon Sátor Rendezvény Garázs Vendéglátó Sátor

► PAVILON SÁTOR, PONYVAGARÁZS, SÁTORGARÁZS, GARÁZS, SÖRSÁTOR, PIACI SÁTOR, RENDEZVÉNYSÁTOR. GÁZ/12V - 220V ELEKTORMOS VATTACUKOR GÉP, ÉS 220V POP-CORN GÉP

pavilon.hupont.hu

14. Sóder árak, sóder szállítás Budapest

► Sóder árak, sóder szállítás Budapest és környéke +36 21 300 7129 akár 1 m3 olcsó sóder!

soderarak.hupont.hu

15. MINDEN AMI FINOM:)))

► Ételek, édes sütemények, sós sütik.

mindmegeszem.hupont.hu

16. HÁRMASHATÁRHEGYI SPORTREPÜLÉSÉRT ALAPÍTVÁNY

► A sportrepülők és egyesületeik érdekvédelmi szervezete. Közhasznú szervezet. Alapítva 1990-ben.

harmashatarhegy.hupont.hu

17. MERCEDES alkatrészek elérhető áron a MaTi-CaR Alkatrészeknél Miskolcon

► Mercedes (A-, B-, C-, E-, G-, M-, S-,Citan,V-class, Sprinter, Vito) gyári- és utángyártott alkatrészek széles választéka

mercedes-alkatreszek.hupont.hu

18. Igényes borovi fenyőbútor a legolcsóbban! +36/70-329-4217

► A ház minden zugát otthonná varázsoljuk! Hálószoba, nappali, étkező, gyerekbútor, előszoba fal, íróasztal, polc, nekünk nem okoz gondot!

borovibutor.hupont.hu

19. FŰTŐMOTOR-ELLENÁLLÁS-FŰTŐRADIÁTOR - MaTi-CaR Alkatrészek Miskolcon...

► Audi BMW Chevrolet Citroen Dacia Daewoo Fiat Ford Honda Hyundai Isuzu Iveco Kia Lanci Mazda Mercedes Mitsubishi Nissan Opel Peugeot Renault Saab Seat Skoda Suzuki Toyota Volvo VW fűtőmotor előtét ellenállás, fűtőradiátor, fűtőventillátor

futomotorelotetellenallas.hupont.hu

20. Álomfejtés

► Az embereket ősidők óta foglalkoztatják álmaik.Honnan erednek ezek a múló misztikus képsorok?Vajon mit jelentenek? Itt megtalálod a válaszokat,és az álomszótár segít az álom megfejtésében.

alomfejtes.hupont.hu

21. Egyedi konyhabútor készítés Budapesten +36 70 243 9439

► Egyedi konyhabútor készítést vállal Budapesten Fogas Zoltán asztalos mester +36 70 243 9439. Akció: modern konyhabútor, elemes konyhaszekrény

egyedikonyhabutorkeszites.hupont.hu

22. NAPCSILLAG

► HÍREK, ÖSSZEESKÜVÉSEK, FILMMOZAIK, STB.

napcsillag.hupont.hu

23. Naposcsibe, napos gyöngyös eladó, csirke, házi csibe a vésztői keltetőből

► Üdvözlöm a Vésztői Baromfiudvar Családi Gazdaság oldalán, ajánlatunk: hagyományos háztáji fajták, farm fajtaváltozatok, vörös, sárga, tarka, kendermagos, kopasznyakú, tojó és vörös húshibrid naposcsibe rendelhető

csibekelteto.hupont.hu

24. MaTi-CaR ALKATRÉSZEK ELÉRHETŐ ÁRON MISKOLCON....

► Új, utángyártott, és gyári alkatrészek elérhető áron Miskolcon. Minden autótípushoz: ALFA/AUDI/BMW/CITROEN/CHEVROLET/DAEWOO/FIAT/FORD/HONDA/KIA/LANCIA/LEXUS/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/PEUGEOT/RENAULT/SAAB/SEAT/SKODA/VW alkatrészek elérhető áron..

alkatreszekmindenautohoz.hupont.hu

25. Finom ízek varázsa

► Sütemények és ételreceptek saját gyűjteménye

ki-suti.hupont.hu

26. PlayHardGoPro Klánoldal

► avagy NIGHTFALL krémje

playhardgopro.hupont.hu

27. Zsilippa - kreativitás és tudatosodás

► Önmagunk vállalása, függetlenül az elvárásoktól. - TITELLA honlapja - Független amatőr művészet, és tudatosság.

zsilippa.hupont.hu

28. Minden ami szórakozás! Sztárok, sorozatok, filmek, képek, viccek, idézetek

► INTERNETES PÉNZKERESÉSI LEHETŐSÉGEK!!! Egy klikkelést megér!

minden-ami-szorakozas.hupont.hu

29. ~Anime~

► Ebben a menüpontban megtalálható az összes anime, köztük kiemelve azok, amik a jobb oldali sávban már szerepelnek!

naruto-khun.hupont.hu

30. A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PÁRT

► Győzni fogunk, mert olyan elképzelést képviselünk, amely egy közös céllá alakul át, ezért elpusztíthatatlan, valamint visszaadja az emberek önbecsülését, magabiztosságát és az önmegvalósítás reményét, társadalmi osztályoktól függetlenül. Kásler Árpád

ahazanemeladomozgalom.hupont.hu

31. Kasza Tamás, Lezárás Specialista Oldala

► Ha már értékesítesz, akkor keress vele pénzt is, ismerd meg a lezárás lépéseit: www.lezarasspecialista.hu

lezarasspecialista.hupont.hu

32. EUGEN

► A TISZAMENTE KULTÚRÁLIS, KÖZÉRDEKŰ MONITORA - Kulturni, javni monitor Potiskog regiona

eugen.hupont.hu

33. Ingyenes driver-ek letöltése egy helyen!

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

driver.hupont.hu

34. A földrajz

► .

foldrajzkrisz.hupont.hu

35. i d é z e t e k *_*

► ... Örüllök h. Erre az oldalra Kattintottál! (: Ha idézeteket keresel vagy verset ha csak jól szeretnél szórakozni, akkor jó helyen jársz! (: Kellemes időtöltést, és gyere vissza máskor is! (: puszii♥

szomruidezetek.hupont.hu

36. ~ Smink és ami hozzá tartozik ~

► Tesztek, trükkök, minden ami kell!

sminktesztneked.hupont.hu

37. Lakatos Budapest

► 40 éves tapasztalattal rendelkező lakatos Budapest területén és környékén vállalja kerítések, kapuk, korlátok, tetőszerkezetek elkészítését 06 30 768-3454; kovacsoltvaskerites@yahoo.com

lakatosbudapest.hupont.hu

38. TÓTH KÁROLY CARL-MUSIC (CARLOS) ZENÉSZ, TERMÉSZETSZERETŐ

► VÁLLALOM Lakodalmak, Bálok, Búcsúk, Céges partik, Családi rendezvények, Falunapok hangosítását is, Jótékonysági rendezvények ZENÉLÉSÉT!!

carlos-zene.hupont.hu

39. GOMBACSÍSZÁR

► Minden gomba ehető egyszer, de valamelyik valóban csak egyszer!!! Túrázók, természetjárók, és gombázók oldala, és mindenkié aki szereti a természetet! Engedje meg, hogy bevezessem a "viláGOMBA"! (2009)

gombacsiszar.hupont.hu

40. Bio vetőmagok saját kertemből

► Teremtés Könyve 1/29. „Nézzétek, nektek adok minden növényt az egész földön, amely magot terem és minden fát, amely magot rejtő gyümölcsöt érlel, hogy táplálékotok legyen".

biovetomag.hupont.hu

41. Üdv a sztárok Világában!

► Ez a Honlap a sztárokról szól!!Szereted a Sztárokat?,ha igen akkor itt a helyed!!Egy kis Twlilghtot is bele teszek!!

staarok.hupont.hu

42. bubuvicc-a válogatott viccek lapja

► Ha kiakarsz szakadni a hétköznapokból, vagy csak akarsz egy jó viccet olvasni,viccel nevettetni-a legjobb helyen jársz!

bubuvicc.hupont.hu

43. www.facebook.com/bocskaiviselet

► Női, férfi, gyermek Bocskai, Atilla méret utáni készítése. Hagyományőrző ruhák. Mai korban is hordható népi jellegű ruhák. Honfoglalástól - napjainkig a teljes Kárpát medence viselete.

gorginas.hupont.hu

44. BÉNYEI FOGADÓ panzió és étterem

► A Bényei Fogadó Tokaj Hegyalján,Észak-magyarország egyik legrégebbi,kádármesterségéről és borairól híres településén Erdőbényén található. Tel:06-20-3608656 E-mail:benyeifogado1@gmail.com

benyeifogado.hupont.hu

45. SZEDD MAGAD SZOB Dunakanyar

► Gyümölcseink: ŐSZIBARACK, SÁRGABARACK, KÖRTE, ALMA, cseresznye, meggy, KAJSZIBARACK. Gyümölcsös a Dunakanyarban SZOBon, BUDAPESTtől 50 km-re Északra.

szeddmagad.hupont.hu

46. Az igazi gyémántot nem kell ragyogtatni

► Az erkölcstelen politikai irányzat csak a beteg szervezetű államban, nemzetben tudja felütni a fejét, a pillanat fejvesztettsége, kábultsága és nem tudása alkalmas talaj befogadására...

jellem-ismeret.hupont.hu

47. Horgásznapló

► Itt minden halfajta és sok-sok praktika és érdekes dolog a halakról a horgászatról!

horgasznaplo.hupont.hu

48. BoTi Műszaki Üzletház Jánkmajtis // Vendégház // Sátras kölcsönző

► Egy igazi szatócs bolt, ahol a lehetetlent azonnal megoldjuk, a csodára egy picit várni kell. Családi vállalkozás 1996 óta.

botijank.hupont.hu

49. MaTi-CaR Alkatrész- Koreai és Japán autóalkatrészek elérhető áron Miskolcon

► Gyári-, utángyártott Koreai és Japán alkatrészek elérhető áron Miskolcon! CHEVROLET/DAEWOO/HONDA/HYUNDAI/ISUZU/INFINTI/KIA/MAZDA/MITSUBISHI/NISSAN/TOYOTA

japanautoalkatresz.hupont.hu

50. Es-szEncIa A dolgok lényegének a feltárása , a mai kor emberének szemével.

► Amit ma meg (ehet ,tehet,vehet,ismerhet) sz,- ne halaszd holnapra!

es-szencia.hupont.hu

51. Angyali menedék

► Angyali vezetés a megfáradt és beteg lelkeknek

archangelgabriel.hupont.hu

52. Nagy;és kis macskafélék

► HA ÉRDEKELNEK A MACSKÁK AKKOR ITT A HELYED!!!

jankamarci.hupont.hu

53. PRODUCATOR DE GARDURI KOTAJ

► GARDUL DIN PLASĂ DE SÂRMĂ ESTE CEL MAI IEFTIN GARD DIN LUME. LA NOI GĂSIŢI TOATE ELEMENTELE NECESARE, DE LA A LA Z. ŞI CE ESTE MAI IMPORTANT : TOTUL LA PREŢ DE PRODUCĂTOR !

gard.hupont.hu

54. Szélvédőjavítás, szélvédő javítás Budapest

► Szélvédő javítás Budapest és szélvédő csere 06 70 602 6000, akár 8000 Ft-tól, helyszíni kőfelverődés javítás hétvégén is!

szelvedojavitasa.hupont.hu

55. Dr Svajda Bernadett - Bőrgyógyász (Székesfehérvár)

► BŐRGYÓGYÁSZAT, KOZMETOLÓGIA, NEMI GYÓGYÁSZAT, BŐRRÁK MEGELŐZÉS, ORVOSI LÉZERCENTRUM

borgyogyasz.hupont.hu

56. ··{¤}·{¤}·{¤} noncsy {¤}·{¤}·{¤}··

► Szia mindenkinek ! :D Itt megtalálhatsz minden szépet, jót, amit csak keresel...az oldalt mindennap szerkeztem, ezért mindig új dolgok várnak téged ! Szóval ne sajnáld az időt és gyere mindennap!

noncsy.hupont.hu

57. Dr. Estók Bertalanné Olivia honlapja

► Élményeim...

esolivia.hupont.hu

58. MAGYAR Locsolótömlő, ipari tömlő, öntözés, kert, otthon

► locsolótömlő, kerti tömlő, szivattyútömlő, szívótömlő, tömlővég, tömlőösszekötő, tömlőcsatlakozó, szivattyú, gyorscsatlakozó, 1"-os gyorscsatlakozós rendszer, bilincs, szórófej, takaróponyva, szerelvény, Weekend Master, Master Extra, Master Plus, ATS

locsolotomlo.hupont.hu

59. Igényes borovi fenyő bútor olcsón! +36/70-329-4217

► A ház minden zugát otthonná varázsoljuk! Hálószoba nappali étkező gyerekbútor előszoba fal íróasztal polc nekünk nem okoz gondot!

borovifenyobutor.hupont.hu

60. Andi77 tuti tárkonyha

► Kipróbált, ismert, könnyen elkészíthető finomságok receptjeit gyüjtöttem össze

andi-tutireceptek.hupont.hu

61. PACIKISOKOS

► Lótenyésztők lapja

foreverhorses.hupont.hu

62. www.sztarokfan.hupont.hu

► itt mindent megtudhatsz kedvenc sztárjaidról !!!!

sztarokfan.hupont.hu

63. Menetrend

► Magyar vasúti menetrendek

vasutmenetrend.hupont.hu

64. Füstcső, kályhacső, hődob, hőfokozó, kiegészítők.

► Drága a villany vagy gázfűtés? most váltson kandallóra, Kályhára, sparheltra

fjs.hupont.hu

65. Sмιℓєчқ

► Itt mindendt megtalálsz:) ami Sмιℓєчқ-al kappcsolatos(=

zizy.hupont.hu

66. Énagyi: Neveld Te, Gyermeked és ne Ő Téged! Várj el többet!

► Családi nevelés. Bölcsődei nevelés? Nevelj a valós életre, több együtt töltött, szeretetteljes idő! Ne félj gyermeked nevelésétől!

evamama.hupont.hu

67. Munkatársakat, partnereket valamint üzlettársakat keresek 10 országban

► Október 12-én nyitotta meg Budapesten a Fashion Europe Net cég a FE.N Jeans lerakatát Magyarországon. Minden megyéböl keresek partnereket.

designerjeans.hupont.hu

68. Petróleumfőzők és Lámpák

► Régi kempingfőzők és Petróleumlámpák otthona.

petrofor.hupont.hu

69. ÜDVÖZÖL DEBRECEN A CÍVIS VÁROS

► Debrecen története, Egyetemek, D.Református Kollégium, Déri Múzeum, közművelődés, közigazgatás, kultúrális élet, turizmus, szórakozás, Hortobágy, egyéb érdekességek

debrecen.hupont.hu

70. Villanyszerelés Javítás Kecskemét 06/30/9388145

► Családi házak,lakások,üzletek villanyszerelése régi hálózatfelújítása

csovill.hupont.hu

71. Fiat Coupe Alkatrészek,Fiat Bravo Alkatrészek,Fiat Brava Alkatrészek!!

► Alfa Romeo 156 Bontás,Alfa Romeo 166 Bontás,Fiat Coupe bontás,Fiat Bravo bontás,Fiat Brava bontás,Fiat Marea bontás E-mail.: BILA.1982@GMAIL.COM +36/20/579-5965 WEB:http://fiatbravoalkatresz.hupont.hu

fiatbravoalkatresz.hupont.hu

72. Rock-gitár

► Sziasztok! Ezen az oldalon a gitárokról olvashattok! Érdemes végignézni a menüpontokat!!Nem bánjátok meg!!!

rock-gitar.hupont.hu

73. Ló-Erő Szabadidő és Sport Alapítvány

► "A ló előnye tenger, a bölcsnek ló való, mert lóvá tesz az ember, és emberré tesz a ló."

loeroalapitvany.hupont.hu

74. csak csajoknak!! εїз

► divat,állatok, sztárok,képek.stb...... itt minden van ami egy lányt érdekelhet

csajszik-figyelem.hupont.hu

75. ALBÁNIA KIRÁNDULÁSOK

► Fakultatív programokkal várlak benneteket az Adria partján, Qerretben. A programokon túl új építésű minőségi apartmanokban a szállás foglalásban is segítségetekre vagyok.

albaniakirandulasok.hupont.hu

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 31
Tegnapi: 13
Heti: 144
Havi: 376
Össz.: 346 929

Látogatottság növelés
Oldal: Hogy kezdődött?
Bihari hímzések - © 2008 - 2024 - biharihimzes.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »