Bihari hímzések

" Mert aki a hímzést megszereti, az öltések, a színes fonalak nélkül egyetlen napját sem tudja már elképzelni."

Csak ülök és mesélek... 


Itt egy pohár fehérborral  gondoltam leírom az eddigi oviszsák rendelések érzelmi  hátterét.   

Kezdődött az egész ott hogy épp kirándultunk és már futott pár napja a hírdetés  (akkor még az Apródon és a jófogáson is ) hazafelé tartottunk  elhagytuk Tokajt mikor megcsörrent a telefonom és egy meleg férfihang szólt bele hogy a kisfia oviba megy és neki szeretnének jelet. Elmondta hogy a traktor lenne a jel de elég bonyolult a felesége nem vállalkozik az elkészítésére így miután rámtalált - akkor még referencia munka híján futott a hírdetés-   megbeszéltünk egy találkozót másnapra egy multi étteremrészébe de kértem hogy hozzanak valami támpontot milyen stílusu jelet szeretnének .  Ákost elhozták a szülei a megbeszélésre aminek nagyon örültem .  A kisfiú segített kiválasztani hogy milyen színnel legyen írva a neve és a neten Ő választotta a kissé tökéletlen ám annál bájosabb jelet is amit az anyukája a mobilján mutatott meg .  A zsákot az ágynemüt ők akkor már megvették így nekem csak a törölközőre varrott keresztszemes csík és a megvásárolt anyagokra a jelek felvarrása volt a dolgom de kértek még tizenöt darab traktor jelet is  ruhákba egyebekbe.  Ezt az első szériát még kartondobozból kivágható jelekkel készítettem el.  

Nem mondom hogy nem vagyok büszke rá de párszor levert a víz mire kirajzoltam mindet . 

Pár héttel később egy nagylány hívott  hogy a kishúgának Eszternek  keressen ovisjelet de nem talált.  Pedig nem bonyolult jelet kapott a kis eperszemet személyes találkozón itt a lakásunkon rajzolgatva véglegesítettük itt volt Eszter is maga és jóváhagyta a kis szárral ellátott négy cm-es eperszemet .  Az elkészült jeleknek is örült ők is vásárolták a szettet az én dolgom csak a jelek hímzése és felvarrása volt.  

 

 Idén már másképp alakult  egészen korán tudtam hogy mivel  Csanád fiam szeptembertől ovis lesz nem nagyon van más választásom minthogy én készítsem el a szettjét .  A jel kiosztásakor azonban még én is ledöbbentem mivel az ovi ugyanaz mint a lányomé ez a másik csoport mindent az égegyadta világon kért . Lepedőt, ágynemüt  két szettet kispárnát takarót , ovis és tornazsákot valamint a jeleket .  Jó nagy munka elébe néztem így már a 3. szülinapja elött kezdtem találgatni mi és hogy lenne jó.  Mivel tudtam hogy a legminimálisabbat szeretném anyagiakban ráfordítani bíztam magamban hogy le tudok gyártani mindent és lehetőleg időre . Aztán épp hogy megvarrtam az oviszsákját háromszínnyomott katonai terepmintás anyagból annyira beleszerelmesedtem hogy ezt használtam díszcsíknak a kéztörlőjére is .   vagány bár jellemileg nem illik a fiamhoz mert kis mimózalelkü gyerek nem harcias egyáltalán .  Neki is tetszett azért. ... ez a lényeg. 

Aztán épp hogy befejeztem a zsákot és kezdtem volna a szett többi részét egy anyuka hívott fel hogy kisfiának szeretne jelet .   Ekkor már a hírdetésben ott volt a refi munka vagyis a fiam zsákja és Boglárka egyből tekert is egyet a dolgon és felkért hogy ne csak jelet hanem ovis és tornazsákot is varrjak a nagyfiúnak.   Kértem hogy vegyen anyagot mert amik nekem voltak nem tetszettek neki .  Egy hét múlva meg is érkezett a verdás anyag a méretét előzőleg kiszámoltam hogy mekkorát vegyen és lehetőleg apróbb mintásat .  A kék anyagon húsz centis versenyautók voltak  azt hittem elájulok . Ez még akár kicsi is lehet hiszen úgy kell felszabnom hogy lehetőleg ne vágjam ketté a mintákat .   Morfondíroztam egy sort és sikerült .  Itt és most leírom - és még mindig nem  hiszem el -.. hogy tíz cm széles csík maradt meg az anyagból!!!!!    

Nagyon szép lett Boglárka is boldog volt.  

Ahogy ezt a rendelést befejeztem nekiláttam a lányom  szettjének .  Csóri gyerek amikor Ő indult oviba egy három hónapos szopis baba anyukája voltam minden fontosabb volt mint az Ő kezdő szettje így történhetett hogy az Ő ovis zsákját drága anyósom varrta . Nekem akkor nem sok időm, türelmemem és ügyességem volt  mindahoz amit Ő összehozott.    De mivel októberi gyermek így évvesztes és idén már a 4. évét tölti a csoportban de az utolsót  is egyben viszont a szettje le van már rongyolódva.  A suszter gyereke ne járjon lyukas cipőben gondoltam és mialatt Ő "szabadságon volt"  egy apróvirágos  anyagból varrtam neki egy igazi kislányos legömbölyített szélú íves csodás zsákot és ráapplikáltam egy kalocsai mintát mert hiszik vagy sem Ő jobban odavan az egészért mint én .  Néhanapján az ovódástársainak is csap egy ingyenreklámot mert ha hímzettben megy be akkor buzdítja őket hogy rendeljenek tőlem ... megzabálom!    A törölközői is foltosak voltak így neki névhímzéses és kis hímzett virágos mintát készítettem neki  a kedvenc színeivel.  Ugrált örömében amikor megmutattam Neki. 

Pár hete keresett meg Edina és egy bevásárlóközpontban találkoztunk ahol megbeszéltük a kisfiának szánt rendelést.  Ovis, tornazsák és jelek.  Erről szólt a megállapodás .  Rajzolgattunk és mivel vittem ezőttal is magammal az itthon található "szabad" anyagokból mintákat Ő tudott is választani .  Egy vagány kockás anyagot kombinált fehérrel és mivel Márk  jele szölő ezért azt is megbeszéltük hogy zöld legyyen a fürt.   Mint a többi esetben is  elkezdtem dolgozni a jeleken és ahogy elkészültek elvittem Neki megmutatni .  A nagy oviszsákra kerülő jelre Nekem volt ötletem azt elfogadta és tetszett Neki .   Ajánlottam neki egy netes webshopot ahol tud rendelni felvasalható jeleket de olyan árajánlatot kapott hogy érthető okokból nem fogadta el  - én is meglepődtem a többezres összeg hallatán -  végül megbeszéltük hogy készítek nekik még húsz de a korábbinál kisebb jeleket . Ezekkel másfél órája lettem kész .  Pénteken már a kész csomagot viszem neki  nem kérdés hogy örülni fog és tudom hogy sok szaladgálástól kíméltem meg .  

Ezek voltak a pozitívumok de vannak negatív  észrevételek is . ..   nem mindenki hív fel telefonon és nem mindenkivel jutok el odáig hogy találkozzunk mintha egyesek túlmisztifikálnák ezt a személyes találkozó szöveget pedig az egésznek nem sok köze van a  nagyzáshoz . Én is csak emberből vagyok és azt szeretném hogy minden szép és jó legyen  úgy ahogy azt    és törekszem arra hogy az egyes fázisokban elkészített  rendelés elemeket lássa  a megrendelő .  Lehessen még hozzátenni vagy akár el is venni . ...   

ott tartottam hogy van aki nem akar vagy nem tud találkozni vagy mindkettő .  Egy anyuka keresett meg  aki egyszerre akart mindhárom gyerekének zsákot .  Nem mondom jó pénz lett volna de a hozzáállása a dolgokhoz olyan volt hogy egy ponton túl már nem akartam vele dolgozni .  Nem elírás volt én nem az emberekNEK dolgozom hanem VELÜK.  együtt találjuk ki  mi  praktikus - persze adok tanácsot ha kérik... de nem szólok bele .  Ezt meghagyom nekik .  Szóval a hölgy írt nekem egy pár ( sic! )  soros ímélt hogy van három gyereke  kéne nekik zsák 80 x60-as ezen kívül mindegy csak legyen .  Elővettem a legfinomabb hangnemet amit épp tudtam és megírtam neki hogy ez korántsem így megy mert nem íméles látatlanban történő megbízás alapján dolgozom . Eddig se tettem és nem tervezem ezekután se bevezetni...  A méretet nagynak találom kértem hogy ellenőrizze de egyáltalában nem állok neki addig semminek amíg nem beszélünk  stb.  aztán ígérgette hogy ahogy elszabadul majd jön  nem jött. , levelezett még egy sort hogy gyerekekkel nem akar jönni -  járt már itt nem is egy megrendelő kisgyerekkel  és egyiket se ettem még meg  :D   játék is akad de ha úgy jobb akkor találkozzunk egy játszótéren  javasoltam.   na erre már nem is írt vissza .  Ilyenkor félreteszem magamban az üzletasszonyt és nem a pénz fog hajtani  . Mindegy hogy  3x790,-  vagy nem de ragaszkodom hogy szemben üljön velem és elmondja mit és hogy szeretne én nem egy webshop vagyok akinek megírja hogy a zöld cumit kéri ha épp nincs kék a raktáron... .  

 

 

 

 

 

 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.267160716742547.1073741864.228035717321714&type=3
Amíg az oldal tulajdonosa nem helyez el itt tartalmat, addig a mai napi leglátogatottabb oldalak listája jelenik meg!

KIEMELT, REKLÁMMENTES OLDALAK

1. Bio vetőmagok saját kertemből

► Teremtés Könyve 1/29. „Nézzétek, nektek adok minden növényt az egész földön, amely magot terem és minden fát, amely magot rejtő gyümölcsöt érlel, hogy táplálékotok legyen".

biovetomag.hupont.hu

2. GÉPEM KFT-BONTÓKALAPÁCS javítás eladás-BONTÓTÜSKE gyártása. Gépkölcsönző.

► Hidraulikus bontókalapács, légkalapács, törőfej javítás, eladás, forgalmazás, alkatrészek gyártása, beszerzése, bontótüske gyártás, gépkölcsönző

bontokalapacsjavitas.hupont.hu

3. Bevételnövelés a KKV szektorban - Kasza Tamás

► Miért nincs elég bevétel a kkv szektorban az értékesítésből? Kasza Tamás elmondja bevétel növelő tippjeit, amiket több, mint 400 kkv sikeresen használ már. Legyen ÖN a következő!

bevetelnoveles.hupont.hu

4. Bútor, bútorfestés, gyermekbútor, konyhabútor, egyedi bútor, stb.

► Olcsó bútorlap, bútorasztalos - bútorkészítés, szekrény - modern asztalok, fafaragás, beépített bútor ára, használt faipari gépek.

butor-lap.hupont.hu

5. TAKARÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS BUDAPEST

► SZŐNYEGTISZTÍTÓGÉP KÖLCSÖNZÉS, KÁRPITTISZTÍTÓGÉP BÉRLÉS BUDAPEST. KAUCIÓ NINCS. INGYENES HÁZHOSSZÁLLÍTÁS AZ EGÉSZ VÁROSBAN.

budapestigepkolcsonzo.hupont.hu

6. FÜREDI BÁDOGOS KERESKEDELMI ÉS SZOLGÁLTATÓ KFT.

► Bádogos- és fémlemez áruk, acél-, alumínium-, cink tetőfedő és csatornarendszerek, trapéz- és cserepeslemez, polikarbonát, kiegészítők, lemezmegmunkáló gépek, kéziszerszámok márka- és szakkereskedése. Korcolt lemez. TETŐMOSÁS, NAPELEM TISZTÍTÁS.

badogosszakuzlet.hupont.hu

7. Nyaralás a Balatonnál!

► Olcsó, de színvonalas szálláshely Fonyódon!

balatonnyaralas.hupont.hu

8. Balatoni szállásaink várnak!

► Modern, kényelmes szállásink várnak rád! Családdal vagy barátokkal, nyüzsgő vagy csendes helyet keresel? Nálunk megtalálod az igazit! :)

balatoniszallasok.hupont.hu

9. Biatorbágy eladó lakás | Lakás eladó Biatorbágy lakóparkban

► Biatorbágy Lakás Eladó | Új építésű szuper lakás 61 nm + 55nm saját kert

biatorbagy-elado-lakas.hupont.hu

LEGLÁTOGATOTTABB OLDALAK (MAI).

HuPont hirdetési rendszer

1. Villanyszerelés Javítás Kecskemét 06/30/9388145

► Családi házak,lakások,üzletek villanyszerelése régi hálózatfelújítása

csovill.hupont.hu

2. Az autók és motorok csodálatos világa

► Ez az oldal azért jött létre, hogy mindenki gyönyörködhetjen és csodálhatja az új idök autóit és motorjait. Na meg persze a történetüket is. Itt minden megtalálható ami autó és motor. Remélem mindenkinek fog tetszeni és jól fogja érezni magát.

automoto.hupont.hu

3. Csarnokszerkezet-vasszerkezeti pódium-légtechnika-lakatos munka

► Sárvári Miklós EV 06-309-425-200 sarvarimiklos@t-online.hu

csarnokgyartas.hupont.hu

4. OLÁH TAMÁS LEZÁRÁSI SPECIALISTA +36 70/363-7678

► Oláh Tamás vagyok, lezárás specialista tréner. Arra képzem ki az ügyfeleimet, hogy Ők hogyan tudnak valódi figyelmet kapni a saját ügyféljelöltjeiktől azért, hogy igazi egyetértések alakuljanak ki közöttük, és az ügyfél náluk költse el a pénzét.

olahtamaslezaras.hupont.hu

5. Pizza és egyéb finomságok neked, házhoz szállítva

► Ennél egy finomat? Nincs kedved sütni - főzni? Házhoz visszük neked kedvenc pizzád, rétesed, és egyéb finomságainkat. 06 20 206 03 28

fincsipizza.hupont.hu

6. Karnisszerelő gyorsszerviz Budapesten 06209884170

► Karnisszerelés, karnis javítás, leszakadt karnis visszafúrás, új karnis felfúrás. Lakberendezési tárgyak készítése, házhozszállítása, függönyök felszerelése NON - STOP

karnisszerelo.hupont.hu

7. A román nemzet története magyar nyelven érettségizőknek

► Tanulj történelmet úgy, hogy közben érted is...

romansagtortenet.hupont.hu

8. Fúvószenekari hangszerelés

► Van egy SZEMÉLY, aki villámGYORSan, SEBESen elkészít mindenféle fúvósösszeállításra bármilyen kottát

hangszereles.hupont.hu

9. képletöltés :D

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

telefonrakepek.hupont.hu

10. Énagyi: Neveld Te, Gyermeked és ne Ő Téged! Várj el többet!

► Családi nevelés. Bölcsődei nevelés? Nevelj a valós életre, több együtt töltött, szeretetteljes idő! Ne félj gyermeked nevelésétől!

evamama.hupont.hu

11. Wernig elszívó ventilátor javítás - szerelés 06202251104

► Wernig WC - szagelszívó és fürdőszobai párátlanító ventilátor javítása non - stop. Időszakos karbantartás , 0 - 24 készülék szerelés,időrelé beállítás,kondenzátorok cseréje. Egycsöves központi rendszerek kiépítése, nagynyomású kisventilátorhoz

wernig.hupont.hu

12. Zavarja a szag és a pára ? Szereltessen elszívót! +36209884170

► Konyhai párelszívó híján a főzés illata az egész lakásában, utcai ruháin is érződik? Ventillátort szereltetne fel, fürdőszobája állandó penészedésének megelőzésére? Szagelszívó kellene a WC használatának szerteáramló , kellemetlen szaga miatt ? 0-24

elszivo.hupont.hu

13. Király zenék 1 helyen!!

► Nézd meg a zenéket nem fogsz csalódni!

kiralyzenek.hupont.hu

14. ÖNTÖTTVAS BOGRÁCS ÖNTÖTTVAS BOGRÁCSOK GRILL ÖNTÖTTVAS ÜST BOGRÁCS

► Öntöttvas bogrács minden méretben öntöttvas üst öntöttvas grill bogrács minden méretben öntöttvasbogrács kerti grill öntöttvas serpenyő öntöttvas edény kovácsoltvas kerti garnitúra kovácsoltvas

bogracskovacs.hupont.hu

15. Fregoli szerelő gyors szerviz Bp.,Pest megye 06209884170

► Fregoli felszerelés, javítás, zsinór, kötél csere.Házhozszállítva felszerelve adjuk át az Önnek megfelelő ruhaszárítót.Kérjen árajánlatot! +36 20 9884170

fregoliszerelo.hupont.hu

16. Üdv, ez itt Zsoltee0001 honlapja

► Elektronika

zsoltee.hupont.hu

17. Szagelszívó szerelés, páraelszívó javítás 06202251104

► Ha főzés illata terjeng az egész házban és már érződik az összes utcai ruháján, vagy penész foltokkal küzd otthonában, netán a WChasználati kellemetlen szag miatt kényszerül pirulni vendégei előtt... Hívja fel légtechnika szervizünket 0-24 !

szagelszivo.hupont.hu

18. Pink Cadillac Professional Nails

► Györené Csertán Gyöngyi - Professzionális körömszobrászat

pinkcadillacnails.hupont.hu

19. Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet!

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

bestmileycyrus.hupont.hu

20. ASEA a palackbazárt csodamolekulák

► Szabadítsuk ki együtt a palack szellemét!!! Egészség sejtszinten!A világon mindenhol, minden ember számára! Tűz és jég egy palackban!!!

paalckbazartcsodamolekula.hupont.hu

21. SEFTI AUTÓKERESKEDÉS

► Autó adás - vétel, csere, készpénzes felvásárlás. Teher-, személyautó és utánfutó kölcsönzés. Gyors és rugalmas HITELÜGYINTÉZÉS hozott autóra is!! BIZTOSÍTÁSKÖTÉS!! EREDETISÉG VIZSGÁLAT - HELYSZíNI KISZÁLLÁS mobilautóval a hét minden napján!!

seftiauto.hupont.hu

22. BAZÁR-SHOP-STOP &HIGIÉNIA & NŐI- FÉRFI-GYERMEK FEHÉRNEMŰ ÜZLETEINK

► ITAL-HÁZTARTÁSI-DIVAT-DISCONT, VEGYI-ILLATSZER.NŐI-FÉRFI-GYERMEK-FEHÉRNEMŰ

bazar-stop.hupont.hu

23. Mindig csak foci!

► Belépés csak sztárfocistáknak!!!

mindigfoci.hupont.hu

24. A remény hal meg utoljára és ÉN :)

► Biztos társra találsz! :)

remeny.hupont.hu

25. Akác deszka,palló nevelő és szőlő karó

► Fűrészipari rönkökből válogatva készítünk megrendelésre magán személyek és viszont eladók számára minőségi akác deszkákat pallókat karókat.Maximális hosszúság 3m vastagság 1,5cm-től 10cm-ig a deszkák pallók átlagos szélessége 20-25cm.

akacdeszka.hupont.hu

26. Ladányi Mihály Általános Iskola 2.c osztály honlapja

► "Jót s jól! Ebben áll a nagy titok! "

agi-tunde.hupont.hu

27. ROKOLYA ÉTTEREM - a Rokolya utcai irodaház földszintjén

► ******* Nálunk nem csak az ebéd fő, hanem az egészség is! ******* Címünk: Bp. XIII. Rokolya u. 1-13. - - - - - - Telefon: +36 20 3982819 Email:rokolyabufe@gmail.com * facebook.com/Rokolya Étkező

rokolyabufe.hupont.hu

28. LÁSZLÓ ÓLOMKRISTÁLY PARÁDSASVÁR Arany J.u.13. 36/373 -574

► Családi vállalkozásunk ólomkristály termékek kézi csiszolásával foglalkozik. Különleges, egyedi termékekkel, saját tervezésű,egyéni mintavilágú kollekciókkal állunk kedves vásárlóink rendelkezésére. laszlokristaly@gmail.com

laszlokristaly.hupont.hu

29. Balla apartmanház/Apartments - Balla nyaraló/Villa - Eötvös nyaraló/Villa

► 8600. Siófok, Sziget u. 28. e-mail: ballaapartment@gmail.com,ballakg@freemail.hu Tel: 0036 84 314 307 mobil: 0036 30 503 4957 NTAK: MA22050195, MA22050200, MA20007703

ballaapartman.hupont.hu

30. Csányi Tagóvoda

► "A legtöbb, amit a gyermekeinknek adhatunk: gyökerek és szárnyak." (Goethe)

csanyitagovi.hupont.hu

31. Ägidius Abs írásai

► Minden amit hasznosnak vagy érdekesnek gondolok. | Hasznos oldalak. Keresőoptimalizálás. Weboldal készítés. Online értékesítés.

agidiusabs.hupont.hu

32. AVAR Rajziskola

► RAJZISKOLA BUDAPESTEN GYEREKEKNEK , rajz és festés oktatás felnőtteknek, személyre szabott oktatási módszerrel, rajz felvételi előkészítés, intenzív rajzoktatás

avar-rajzstudio.hupont.hu

33. TÁRS KERESŐ ITT MEGÉRI KERESNI

► EZER APRÓ - AMI MÉG JÓ !

itt-megeri-keresni.hupont.hu

34. Ingatlanpiacról minden (elemzések, stratégiák, országosan és Budapestről)

► ingatlan, ingatlanvásárlás, ingatlaneladás, ingatlanpiaci elemzés, CSOK-os eladó budapesti ingatlanok, CSOK-os eladó Budapest környéki ingatlanok

ingatlanpiaci-elemzo.hupont.hu

35. PRO-SPORT 3

► PRO-SPORT, PRO-SPORT2, PRO-SPORT3, Bács-Kun Sport - Bácsalmás, Kunbaja és környéke sportja - folytatása: 2012./XVII. évfolyam Labdarúgás, Kézilabda, Asztalitenisz, Cselgáncs, Diáksport, BSC 1913-2013. 100 éves a BSC, Centenárium előtt a BSC

pro-sportharom.hupont.hu

36. Macskaoldalam (My catside)

► macska,Katze,kat,gatto,cattus,kato,qattus,chat,gato,kot,mačka,кошка,мачка

macskaoldalam.hupont.hu

37. növények

► ITT MEGTUDSZ MINDENT KYLIE MINOGUE RIHANNA JENIFER LOPEZ MADAGASZKÁR ANGOL PARIS HILTON FÉRHEZ MENT FLAMINGÓVIRÁG GUZMÁNBROMÉLI KÉPEK DALSZÖVEGEK

kylie.hupont.hu

38. Miley Cyrus

► Ha szeretnél olvasni egy jót és nagy Miley Cyrus rajongó vagy, akkor mindenféleképpen itt a helyed, ezen az oldalon!

hannah-disneystar.hupont.hu

39. Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet!

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

gruberbalint.hupont.hu

40. Minden, ami baromfi!

► Ez az oldal baromfikról szól, tenyésztőknek hasznos tippeket ad és kezdő baromfitenyésztőket tanácsokkal segíti. Számos baromfival foglalkozik az oldal, mindenről van egy kis érdekesség. Heti szinten új dolgok vannak itt. Jó időtöltést a honlapon! ;)

mindenamibaromfi.hupont.hu

41. Acélszerkezet gyártás,szendvics panelozás,lemezelés,sertés technologia

► Acélszerkezet gyártás,Gombaház gyártás és építés,Folia sátor gyártás,Sertés technologia szerelés.

kovacs-vasszer.hupont.hu

42. Airport Parking Center

► Az Airport Parking Center repülőtéri parkoló egyszerű, biztonságos parkolási lehetőséget és ingyenes transzfert biztosít a Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtérről utazók számára.

airportparkingcenter.hupont.hu

43. Miley Cyrus as Hannah Montana ~ Ez a Te Oldalad,valamint a Te Kedvenced! ;)

► Ha szeretitek Miley Cyrus-t, vagy Hannah Montana-t, esetleg a sorozatot, akkor Itt a Ti oldalatok! Napi friss, hírek-infók Miley-ról! Képek és egy csomó extra! Legjobb Miley Cyrus Rajongói oldal - Ez biztos! Te is megszereted, hidd el! <3 :)

millzy.hupont.hu

44. Huszár Lajos költöztetés,lomtalanítás 20/3691211áruszállítás,tehertaxi

► Költöztető céget keres? Kedves kiszolgálás,gyors költöztetés,lomtalanítás,közúti fuvarozás!Korrekt áron,hétvégén is!Hívjon bizalommal!0620/3691211

aruszallitas-koltoztetes.hupont.hu

45. Agostyán, Ágoston-ligeti erdei iskola

► Természetes Életmód Alapítvány - 2835 Tata-Agostyán, Török Ignác u. 3. kapcsolattartó: Labanc Györgyi telefon: +3630/4195080, e-mail: bakfitty@t-online.hu, www.teaagostyan.hu

agostyanerdeiiskola.hupont.hu

46. BeaKozmetika: Kozmetikus és Sminktetováló TEL.:0630/6004138

► SMINKTETOVÁLÁS-KOZMETIKAI KEZELÉSEK-ARC és DEKOLTÁZS MASSZÁZS.RÁNCTALANÍTÓ KEZELÉSEK-ARCBŐRFIATALÍTÁS-SZÉPÍTŐ KEZELÉSEK-MIKRODEMABRÁZIÓ/BŐRCSISZOLÁS-VACUM KEZELÉS.GYANTÁZÁSOK-SZEMPILLA és SZEMÖLDÖKFESTÉS-FÜLBELÖVÉS-DERMAPENES KEZELÉS

beakozmetika.hupont.hu

47. Pető János

► CRESCATOR DE PORUMBEI LA CATEGORIA FOND SI MARATON

porumbeipeto.hupont.hu

48. Újtelepi Móra Ferenc Általános Iskola Informatika modulja

► -

morainfo.hupont.hu

49. Tengerimalacok, sorozatok, Harry Potter, Anubisz házának rejtélyei!

► ...

t-malacok.hupont.hu

50. Ide írhatod a honlap főcímét, ami legfeljebb 75 karakter lehet!

► Ide írhatod maximum 250 karakter hosszúságban a honlap leírását ill. szlogenjét. A leírás fontos a weboldal látogatottá tételében, ezért érdemes jól megszövegezni.

dallam.hupont.hu

51. Eladópont

► +36 50 1151882 E-mail:19gyula53@freemail.hu

eladopont.hupont.hu

52. MELI KOZMETIKA

► Berhida Veszprémi út 2

melikozmetika.hupont.hu

53. Rajzolt Képek

► Mindenkit üdvözlünk a honlapon.Ezeket a képeket mi rajzoljuk Paintal vagy csak simán kézel.Remélem tetszeni fognak mindenkinek.

rajzoltkepek.hupont.hu

54. Itt mindent megtudhattok a lovakról.

► Gyertek, olvassatok és tanuljatok.

lovakitt.hupont.hu

55. Batha Benjámin egyéni kőműves vállalkozó

► épületek felújítása,hőszigetelés, szinező vakolás, vasbeton alap készítés, főfalak, válaszfalak falazása, vakolása, kerti grill, www.komuvesbenjamin.freewb.hu

bathabenjamin.hupont.hu

56. Ablakcsere Olcsón

► Ajtó ablak csere akár azonnal, olcsón, helyszíni felmérés után, minőségi munka, referenciákkal. Redőny, szúnyogháló felszerelése. Beépítés utáni visszajavítás és takarítás. Budapesten, Csepelen, vagy akár vidéken is.

ablakcsereolcson.hupont.hu

57. Meguntam-Kidobjam? Á,á... vétek lenne,hisz egyszer bármire jó lesz még az!

► Én is így tettem, de műgyűjtő nem lettem. Értékes és kevésbé értékes tárgyaimat itt megtekintheted.

meguntam.hupont.hu

58. ___ KÓTAJI KERÍTÉSGYÁRTÓ ___ MINDEN GYÁRI ÁRON !!!

► A DRÓTKERITÉS A LEGOLCSÓBB KERITÉS A VILÁGON. AMI SZÜKSÉGES HOZZÁ AZT NÁLUNK MEGTALÁLJA A-Z -ig. FÉM, ÉS BETON KERÍTÉSOSZLOPOK, HORGANYZOTT, ÉS ZÖLD DRÓTHÁLÓ, BETON LÁBAZATI ELEMEK, 3D-s KERÍTÉSPANELEK, ÉS KIEGÉSZITŐK.

kerites.hupont.hu

59. MINDEN AMI CSAJOS

► Szia itt mindenre rá találsz ami cukiképekkel vagy idézetekkel kapcsolatos nézegess bátran keresgélj ! Remélem tetszik majd !

idezetek-cukikepek.hupont.hu

60. A HAZA NEM ELADÓ MOZGALOM PÁRT

► Győzni fogunk, mert olyan elképzelést képviselünk, amely egy közös céllá alakul át, ezért elpusztíthatatlan, valamint visszaadja az emberek önbecsülését, magabiztosságát és az önmegvalósítás reményét, társadalmi osztályoktól függetlenül. Kásler Árpád

ahazanemeladomozgalom.hupont.hu

61. jzsuzsa x szemes mintái, ötletei

► Ezt a honlapot azért hoztam létre hogy ötleteket és segítséget adjak kezdő vagy gyakorlott keresztszemes kézimunkázáshoz. Mert alkotni öröm!

xszemes-mintak-otletek.hupont.hu

62. Mindent az állattartásról!

► Soha ne szégyelld a egy-egy állatod jobb barátod mint valameik ember ismerősöd!

allattarasrol.hupont.hu

63. MORTÁL KOMBAT KÉPGALÉRIA

► MORTAL KOMBAT TRILOGY-GOLD-PROJEKT-ANTHOLOGY

mortalkepek.hupont.hu

64. Family guy-Amerikai fater klub

► Exkluziv hírek, különkiadások,képek, évadok

familyguy-amerikaifater.hupont.hu

65. Kádár virágkertészet Palics

► muskátlik,egynyári virágok , virágpalánták , cserepes és vágott krizantémok termesztése

kadarflower.hupont.hu

66. ~Anime~

► Ebben a menüpontban megtalálható az összes anime, köztük kiemelve azok, amik a jobb oldali sávban már szerepelnek!

naruto-khun.hupont.hu

67. Új háztartási és műszaki cikkek , forrasztási ,szervizelési segédanyagok

► Ön a legjobb helyen jár ahhoz, hogy jó minőségű, ÚJ, de olcsó műszaki és háztartási cikkekre találjon. Valamint Olasz gyártmányú , jó minőségű és mégis olcsó kenő- , paneltisztító- , levegő- , cimke eltávolító-sprayt , stb... , rendelhessen .

olcso-muszaki-cikkek.hupont.hu

68. 70 éve nevel gyermeket Tatabánya-Újvárosban ez az iskola

► Kérjük a volt diákokat, küldjenek be nyolcadikos osztályképet! Az adatokat az anyakönyvekből vettük, névelírás történhetett, kérjük jelezzék a morasuli60@gmail.com email címen! Keressük az 1953-ban nyolcadik évfolyamot végzetteket!

morasulihatvan.hupont.hu

69. Szállás a Mátrában: Parádsasvári Fakuckóban

► Aprócska faház a Mátrában romantikus pihenéshez! Legyen a vendégünk, élvezze a pihenést dézsafürdős Fakuckónkban ! Kérje ajánlatunkat: +36209179246

fakucko.hupont.hu

70. JÓ MINŐSÉGŰ KUTYATÁPOK KÖZVETLENÜL A GYÁRTÓTÓL

► Magyar gyártótól magyar terméket, magyar árszínvonalon, kiváló minőségben!

olcsokutyaeledel.hupont.hu

71. Kendőzetlenül!

► Az emberek azért magányosak mert falakat építenek maguk köré hidak helyett!

kendozetlenul.hupont.hu

72. Házak Építése és Felújítása ingyenes árajánlattal garanciával kulcsrakészre

► Családi és Társasházak kulcsrakész építését, felújítását vállaljuk a tervezéstől a beköltözésig. Ezenkivül vállalunk külön Kőművesmunkát,Ácsmunkát,Burkolást,Villanyszerelést,Festést és kerítések készítését kovácsolt jellegű elemekkel tel:0620-9319088

csaladihazepites.hupont.hu

73. Lufijja megszületése, ki ma már 19 hónapos Mazsola bácsi:-)

► Mazsolánk, ki egy igazi hős, túl egy koponya műtéten! Trigonokefália

mazsi.hupont.hu

74. Hevesi Sándor Versmondó Klub

► Hevesi Sándor Művelődési Központ

versmondok.hupont.hu

75. Együtt öröm a játék.

► Valódi együttlét pedagógiai fejlesztéssel. Gyermekfelügyelet a Bp. 18. kerületi kertes házamban, vagy az Önök otthonában, 4 hónapos kortól - 8 éves korig.

agigyermekorzo.hupont.hu

 Weblap látogatottság számláló:

Mai: 7
Tegnapi: 83
Heti: 206
Havi: 1 587
Össz.: 320 517

Látogatottság növelés
Oldal: Benyomások
Bihari hímzések - © 2008 - 2023 - biharihimzes.hupont.hu

A HuPont.hu weblapszerkesztő. A honlapkészítés nem jelent akadályt: Honlapkészítés

ÁSZF | Adatvédelmi Nyilatkozat

X

A honlap készítés ára 78 500 helyett MOST 0 (nulla) Ft! Tovább »